Elegancija na Vašem podu, da ili ne?

Moderan asortiman svežeg dizajna keramičkih italijanskih pločica unosi novu snagu i užitak u naše domove. Keramičke pločice nisu samo za kuhinjske ili podove kupatila, zidove; već su i deo modnog trenda i enterijera hodnika, pa čak i spavaće sobe.

Benefiti keramičkih  pločica

Benefiti od keramičkih pločica su odavno prepoznati od strane onih koji žive u toplim klimatskim uslovima. Sa razvojem određenih opcija, uz pomoć podnog grejanja, izdržljive završne obrade podnog grejanje sa kvalitetnom završnom obradom, više ne prestavljaju problem za hladne prste.

Lepi keramički podovi i zidne obloge u bilo kom prostoru, donose velike prednosti u pogledu higijene, zapanjujućeg dizajna i prelepog sjaja.

Moderne kolekcje podova stvaraju šik stil prostorije dozvoljavajući tako čitavom podu lako čišćenje.

Estetske i funkcionalne keramičke pločice predstavljaju atraktivan dizajn i jedno od najupečaljivijih elemenata za kućne i komercijalne javne prostore.

Novi dizajn je osmišljen od strane Appiani, kompanije iz Milana, koji dolazi sa kvalitetom, ultra – fascinantnog niza obrazaca koji izražavaju dinamičnu i inventivnu kreativnost dizajnera.

Mešavine boja predstavljaju najrasprostranjeniji oblik ukrašavanja pored mozaika koji su takođe dostupni. Linija je završena posebnim komadima koje su dokaz kompaktnosti površinskih modifikacija.

Elegantni dizajn podnih pločica lako je primenljiv i uklapajuć u odnosu na keramičke pločice u objektima sa najvišeg nivoom tehnike, estetike i funkcionalnosti, a posebno u modernoj arhitekturi. Ova zbirka obezbeđuje maksimalan prostor za dizajn, od mozaika malih dimenzija pa do onih, većih dimenzija.