Zašto da se odlučite baš za italijanske pločice?

Za mnoge proizvođače, od velike važnosti je da ne prate trendove već ih diktiraju.  Jedne od najtraženijih i najkvalitetnijih pločica svakako jesu italijanske.  Pojedine pružaju revolucionarnu metodu instalacije podova bez lepljenja keramike, tzv. „insta-tile“ metod.

U današnje vreme, sve je veći trend kombinovanja industrijskih procesa uz poštovanje životne sredine. Ova etička i društvena posvećenost olakšava i ulepšava život ljudi. Ljubav prema „zelenom“  je autentičan spoj visoke tehnologije i ljubavi prema žvotnoj sredini, usled koje se uzrokuju sledeće konkretne aktivnosti: smanjenje potrošnje energije putem odgovarajućih uređaja, smanjenje emisije ugljen – dioksida; onemogućeno je izlivanje otpadih voda usled postojanja poebnih sistema odvođenja vode, itd. Ovo predstavlja postulat najvećih svetskih proizvođača, odnosno, ispunjavanje strogih pravila koje nameće životna sredina, zarad postizanja  višeg nivoa ekoloških performansi od referentnog standarda u oblasti keramike.

Samorazlivajući sistem polaganja pločica

Jedno od „pametnih“ otkrića i metoda jeste samorazlivajući sistem koji olakšava polaganje pločica velikih dimenzija. Ova nova tehnologija omogućava savršenu ravninu i jednostavnost. Pločice koje se postavljaju  karakteriše visoka elastičnost i fleksibilnost.

„Auto – Leveling“

„Auto – Leveling“ se zasniva na korišćenju visoko stabilnih i izdržljivih sirovina, koje istovremeno imaju i svojstvo visoke plastičnosti, u kombinaciji sa specifičnom obradom.

Specifičnost pločica

Snaga proizvođača italijanskih pločica leži u identitetu njegovih brendova. Sve marke su visokog estetskog kvaliteta sa proizvodima savremenog stila inspirisanih prirodom i drugim, najrazličitijim motivima. Pojedine se izdvajaju u odnosu na druge po svojoj veličini, odnosno, velikom formatu, izuzetnom kako po svom izgledu tako i po mogućnostima primene.

Danas, u stalnoj saradnji sa arhitektama razvijaju se i postižu vrhunski rezultati. Sfera glamura na spoju istraživanja i stila daje proizvodu beskompromisnu eleganciju. Proizvodi se izdvajaju svojim luksuznim izgledom, zahvaljujući kojem su namenjenim uređenju privatnih kuća, hotela i  prodavnica, kao I svih onih koji žele da ostave neponovljiv estetski utisak.

Prethodni tekstŽene lideri – Melanija Pavlović, generalna direktorka “Baumit Serbia”
Sledeći tekstReč urednika – avgustovsko izdanje časopisa „PODOVI“ stiglo je na vaše adrese