Porcelanska pločica FLORENCE WHITE – ENMON Brend

Enmon godinama izgradjuje svoj brend na tržištu. Velika ponuda proizvoda modernog izgleda i boja, dobrog kvaliteta po veoma povoljnim cenama je strategija Enmona. Kontrola kvaliteta u toku proizvodnje, uvodjenje stalno novih proizvoda, pakovanje proizvoda u Enmon kutije dovodi do prepoznatljivosti Enmona na tržištu.

Dobijanjem sertifikata ISO 9001 Enmon potvrdjuje kvalitet svog Enmon brenda i želju da kupcima ponudi najkvalitetniju uslugu i proizvod. Tim dizajnera je u proteklih nekoliko godina svojim radom u izboru boja i izgleda proizvoda koji se rade pod Enmon brendom, izradi idejnih rešenja za pakovanje i obeležavanje proizvoda i u marketinškom nastupu na tržištu stvorio prepoznatljiv Enmon brend. Kupci u maloprodaji i veleprodaji već prepoznaju Enmon brend.

Nova pločica u granitnoj keramici ENMON BRENDA, proizvedena u Italiji. Porcelanska pločica FLORENCE WHITE dimenzija 30,5cm X 61cm, koristi se za oblaganje i spoljnih i unutrašnjih površina, podova i zidova. Moderan dizajn koji se lako kombinuje, visoki standardi pri izradi, mat završna obrada, jednostavnost kod održavanja, kao i veoma pristupačna cena, neke su od karakteristika koje preporučuju ovu pločicu. Pakovanje sadrži 1,49m2 i težina pakovanja iznosi 23,60 kg.

www.enmongroup.comENMON d.o.o.
A. Bulevar Oslobođenja 205, 11000 Beograd
T. +381 11 785 6060
F. +381 11 785 6020
E. office@enmongroup.com
W. www.enmongroup.com