Keramika Kanjiža organizovala prvi press trip

NAKON 35 GODINA OD OSNIVANJA,

fabrika otvorila svoja vrata za predstavnike sedme sile

Keramika Kanjiža, vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica, ovog juna prvi put je od svog osnivanja otvorila vrata svoje fabrike za predstavnike sedme sile. Prilikom posete, novinari su se detaljno upoznali sa procesom proizvodnje, od sirovine do finalnog proizvoda. Na brojna pitanja odgovarali su direktor proizvodnje, gospodin Đorđe Aleksić i tehnolog, gospođa Roža Kovač. 

KVALITET I SAMO KVALITET

Proizvodni pogon Keramike Kanjiža opremljen je sa najboljim mašinama italijanskog proizvođača broj jedan u svetu SACMI. Od početka 2015. godine, 75% proizvodnog procesa je digitalizovano zahvaljujući trećem digitalnom InkJet štampaču što je dodatno proširilo mogućnosti za dizajn i personalizaciju pločica. Po rečima direktora proizvodnje, imamo domaći proizvod svetskog kvaliteta.

Keramika  Kanjiža se danas može pohvaliti i fenomenalnim dizajnom
Keramika Kanjiža d.o.o. – štampa na keramičkim pločicama

„Osim proizvodnih mašina koje su veoma vredne i koje koriste i najbolji italijanski proizvođači, mi koristimo italijanske boje, jedan deo dizajna je italjianski, a čak i sirovine i glinu dopremamo sa kopova sa kojih kupuju Italijani. Naši proizvodi ispunjavaju sve domaće i standarde Evropske Unije. Svaka pločica ima odgovarajući atest kvaliteta. Ono na šta smo posebno ponosni jeste da smo jedina domaća fabrika čiji proizvodi poseduju eko znak „Prijatelj životne sredine“ rekao je gospodin Aleksić tokom obilaska fabrike.

Proizvodni pogon Keramike Kanjiža opremljen je sa najboljim mašinama italijanskog proizvođača
Keramika Kanjiža d.o.o. – obilazak fabrike

Na pitanje kako da prepoznamo kvalitet i zaštitimo se od škarta iz uvoza koji se prodaje kao prvoklasna keramika, gospođa Roža Kovač, glavni tehnolog Keramike Kanjiža savetuje: „Veoma je važno da se raspitate o poreklu robe, da li je željena pločica iz redovne proizvodnje, ili su u pitanju male količine koje se više neće uvoziti. Uz to, obavezno tražite potvrdu o kvalitetu – ateste o ispunjenim standardima kako Evropske unije tako i države Srbije. Na kraju ali ne i manje bitno – poslušajte i preporuke majstora-keramičara. Njihovo iskustvo će za vas biti neprocenjivo.“ Uz to, gospođa Kovač dodaje: „Naše keramičke pločice ispunjavaju apsolutno sve standrade, što ih svrstava među kvalitetnu robu na domaćem ali u tržištima regiona.“

Veoma je važno da se raspitate o poreklu robe
Keramika Kanjiža d.o.o.

Osim nesumnjivog kvaliteta, Keramika Kanjiža se danas može pohvaliti i fenomenalnim dizajnom, koji je podigao standarde na viši nivo. Od 2014. godine, zahvaljujći sjajnim dizajnerima i digitalnim štampačima, kompanija je proširila svoju ponudu pločicama koje mogu biti personalizovane.

www.keramikakanjiza.com

 

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža