Teme: ulja

Zaštita drvenih površina sa Magic Floor Rubio uljima

Šta podrazumeva zaštita drvenih površina? Magic Floor d.o.o. koji je generalni zastupnik brenda Rubio® Monocoat i jedan od najboljih u svetu zaštite i održavanja...
Magic Floor d.o.o - brodski pod Era Line Tudor

Magično, šarmantno i neponovljivo – Podovi koji ispunjavaju najviše standard kvaliteta

Godina za nama bila je godina naših zadovoljnih klijenata i samim tim godina naših pobeda. Ostvarili smo i više nego što smo planirali, zato...
Uz Magic Floor podove i Rubio ulja, samo ste na korak od magije

NAJKVALITETNIJE DRVO iz obnovljivih resursa u kombinaciji sa RUBIO MONOCOAT ULJIMA...

Uz Magic Floor podove i Rubio ulja, samo ste na korak od magije. I zato, poverite nam svoj san o idealnom životnom prostoru, a mi ćemo ga deo, po deo za vas izgraditi. 

Moderan enterijer dnevne sobe

Inovativniji podovi nude više izbora

Mora se voditi računa prilikom odabira podne obloge, imajući uvid na kompletan asortiman elastičnih i tvrdih opcija podnih površina dostupna danas. Svaki proizvod ima svoje prednosti i ograničenja koja treba poštovati, zajedno sa zahtevima za održavanje i estetikom. Najbolje rešenje je da se uzmu u obzir svi faktori i kriterijumi vezano za prostor u kome će se postavljati pod.

Linoleum za enterijer vaše kuhinje

Aktuelna podna podloga – Linoleum

Već nekoliko godina, linoleum podovi se proizvode od plute, jute, krede, smole i lanenog ulja. Danas je linoleum moderna i poželjna podna obloga. Dvadesetih godina imitiranii su orijentalni tepisi kako bi korisnici imali nešto luksuzno u kući. To je ručni i veoma kompeksani rad koji je danas neisplativ. Za raziku od današnje industrijske proizvodnje, to je bila klasična manufaktura.

Želimo dom, koji će sa nama prirodno živeti i stariti

Za podove kao iz bajke

Rubio Monocoat ulja, čiji je Magic Floor generalni zastupnik, su revolucionarna ulja, koja se vezuju za sve mikrone drveta putem molekularnog procesa, tokom kog ne dolazi do preklapanja, formiranja filma niti zasićenosti. A, to je upravo i glavni razlog zašto je potrošnja naših ulja manja u odnosu na proces tradicionalne završne obrade drveta.

 

Cumaru

JBA d.o.o. – Podne obloge za spoljašnju primenu

Firma JBA d.o.o. je direktni uvoznik drveta iz Južne Amerike, Rusije i Indonezije. Egzotične vrste drveta nabavljaju u Južnoj Americi iz najkvalitetnijih šuma u oblasti oko Ekvatora u Brazilu. Drvo koje raste u toj regiji ima veliki procenat ulja i stabilnije je od istovrsnog drveta iz drugih geografskih područja u Južnoj Americi. 

 

Enterijer dnevne sobe

Održavanje uljenih podova

Prilikom kupovine parketa obično se najviše vodi računa o izboru vrste drveta i njegove boje, budući da one u najvećoj meri utiču na izgled enterijera u koji se parket polaže. Pored ova dva elementa svakako treba povesti računa o završnoj obradi parketa jer ona daje konačan utisak u prostoru. U zavisnosti od ličnih preferencija i ukusa, možemo birati između površina koje su završno premazane poliuretanskim lakom – sjajnim ili mat, voskom ili uljem. 

Magic Floor podovi napravljeni od najboljeg drveta

ONE and Only Magic Floor

Magic Floor podovi napravljeni od najboljeg drveta, uzetog iz obnovljivih resursa, obrađeni i postavljeni onako kako Vi želite, daju crtu jedinstvenosti i lični pečat bilo da se radi o enterijeru ili eksterijeru Vašeg doma. U današnje vreme kada je teško naglasiti originalsnot u bilo kojoj sferi života, Magic Floor podovi Vam omogućavaju da svoju kreativnost i posebnost naglasite upravo uređenjem svog životnog prostora.

Magic Floor d.o.o. parket u trpezariji

Pouzdan partner na projektima sa vrhunskim podovima

Magic Floor proizvodi sutestirani i sertifikovani prema zahtevima domaćih i međunarodnih standarda. Preformanse naših podova isprobane su pod ekstremnim uslovima, stalno se prate i teži se ka njihovom usavršavanju.

Kvalitet i trajnost programa Magic Floor se ogleda na ispunjavanju najviših standarda kvaliteta

Kvalitet, trajnost, održivost i zaštita priodne sredine

Magic Floor proizvodi su testirani i setrifikovani prema zahtevima domaćih i međunarodnih standarda. Preformanse naših podova isprobane su pod ekstremnim uslovima, stalno se prate i teži se ka njihovom usavršavanju. Kvalitet i trajnost programa Magic Floor se ogleda u fokusiranju na ispunjavanju najviših standarda kvaliteta, stalnim inovacijama, osiguranjem kvaliteta i pune izdržiljvosti. Takođe smo fokusirani na održivost i zaštitu prirodne sredine, što je vidljivo već na samom početku našeg procesa proizvodnje. Biramo trajne materijale kad god je to moguće, a samo drvo koristimo iz obnoljivih resursa.

Zaštita drvenih površina na otvorenom

Zaštita drvenih površina na otvorenom

Sa dolaskom lepog vremena sve više vremena provodimo napolju, ne bismo li organizam što više izložili suncu i dnevnom svetlu posle zimskog sivila. A kad stigne leto i kad lepo ugreje, opet ćemo bežati u hladovinu i sklanjati se sa sunca. I tako u nedogled, dok je sveta i veka. Svi volimo da uživamo u izležavanju kraj bazena, na tremu ili terasi, ili da u bašti, pod pergolom vodimo duge, zabavne rasprave sa prijateljima. Najčešće smo ova svoja skrovita mesta napravili od drveta ili ih bar obložili njime kako bismo što više uživali u prirodi. Proleće je pravo vreme da se pobrinemo za drvene površine na otvorenom da bi spremne i zaštićene dočekale žarko leto. Ako smo dobro obavili pripreme za zimu, posle letnje sezone, imaćemo manje posla, ali ako zaštitu drveta obavljamo samo na početku sezone, moraćemo malo ozbiljnije da zasučemo rukave.

Pročitajte još :