Microtek tehnologija lepka namenjenog za prirodni kamen

Prirodni kamen je osetljiv prilikom postavljanja, s toga treba voditi računa o svim segmentima ugradnje. Prema zahtevima modernih gradilišta razvijen je MICROTEK lepak za prirodni kamen za podove.

Tehnologija lepka

Ovi lepkovi se baziraju na naprednoj tehnologiji koja nudi izvođačima radova vrhunski kvalitet izrade ali i maksimalnu sigurnost primene kod ugradnje bez oštećenja.

Lepak za prirodni kamen nanosi se na unutrašnju površinu podloge. Ugrađivanjem se omogućuje polaganje bez bojenja i cvetanja. Tehnologija vlaknastog ojačanja se brine za maksimalnu sigurnost i najbolju adheziju materijala.

Kvalitet obrade

U pogledu kvaliteta obrade, moguća je obrada u tankoj i u srednjoj posteljici. Postavljene podne ploče prohodne su dva sata nakon obrade, što garantuje bržem napretku gradnje.

MICROTEK lepak za prirodni kamen svojom visokom stabilnošću je pogodan kako za zidne, tako i za podne obloge.  Zbog odličnog svojstva povezivanja, lako i bez šupljina postavljaju se velike tanke ploče dužine 1×3 m.

Ova tehnologija je prvi put prezentovana na tržište pre tri godine, sa garancijom izuzetno sigurnog i ekonomičnog polaganja pločica. U čitavoj građevinskoj branši postavlja visoke standarde i to u svim gradilišnim uslovima.

Sastavljen od specijalnih materijala, cementa i polimera sa visokim performansama vlakana koja poboljšavaju vezivnu snagu, lepak za prirodan kamen smanjuje efekat cepanja i stresa na popločavanje. Njihova specijalna veziva u kombinaciji sa efikasnijim vlaknima omogućavaju karakteristike iznad proseka, sa neostvarenim prenosom sila unutar osnove lepka.

Novi proizvodi su deo optimalnog sistema za polaganje ploča od prirodnog kamena koje je u potpunosti prilagođeno specijalnim zahtevima iz prakse: od izjednačavanja, preko polaganja pa sve do izrade fuga.

Prethodni tekstSivi deking upečatljivog izgleda
Sledeći tekstKeramičke pločice poput slagalice