Zaštita podova u javnim i komercijalnim ustanovama

Iako se često zanemaruje u uređenju prostora, pod predstavlja veliku površinu koja, ako se kreativno uredi, može značajno promeniti izgled prostorije.

Tikkurila u Srbiju donosi proizvode vrhunskog kvaliteta, među kojima se nalaze sistemi za zaštitu i dekoraciju betonskih površina u enterijeru. U ove sisteme spada širok spektar epoksi i poliuretanskih premaza iz linije Temafloor i Fontefloor,vodorazredivih i bez rastvarača, koji su pogodni za primenu u javnim i komercijalnim ustanovama.

Podovi u javnim i komercijalnim ustanovama su izloženi abraziji a njihova glavna potreba pored zaštite je da budu jednostavni za održavanje, ekološki prihvatljivi a da ujedno završni izgled ostavlja snažan utisak na svakog.

Tikkurila-Poslovni prostor
Tikkurila-Poslovni prostor

Veliki broj tehnika, hiljade ponuđenih nijansi i načina apliciranja, garant su da svako može da izabere nešto po svom ukusu. Kombinovanjem više nijansi uz određenu tehniku apliciranja, i na kraju njihovom finalnom zaštitom u vidu mat ili sjajnih lakova, postiže se izvanredan estetski utisak.

Tikkurila
Foto: Tikkurila

Svaka prostorija će biti oplemenjena stilom i kao neko umetničko delo fasciniraće svakog ko makar i na tren boravi u takvom prostoru. Ovaj sistem je pogodan za sve prostorije gde prevashodno želite da zaštitite vaše podove kvalitetnim proizvodima. Mesta primene ovako dizajniranih podova su uglavnom u klubovima, barovima, restoranima, shopping centrima i poslovnim objektima.

Ukoliko imate dilemu u vezi sa izborom proizvoda za zaštitu podova, besplatnu stručnu pomoć možete dobiti u Tikkurila Color Studiju u Novom Sadu i Beogradu.

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com