Isomat sistemi za postavljanje pločica

Idealna kombinacija hidroizolacije, postavljanja i fugovanja pločica za bezvremenski izbor i trenutnu realizaciju svakog projekta!

Postavljanje pločica je jedna od najpopularnijih tehnika završne obrade površina koja pruža veliki izbor mogućnosti i kreativnosti. Za uspešnu realizaciju projekta najvažnije je odabrati pravu pločicu i pravi sistem za postavljanje istih. Kako bi se obezbedio pravi kvalitet i izdržljivost potrebno je najpre dobro pripremiti površinu, postaviti hidroizolaciju, zatim naneti lepak za pločice, fugu za pločice i zaptivač.

Keramičke pločice u kupatilu
Keramičke pločice u kupatilu / foto: Isomat d.o.o.

Zahvaljujući ISOMAT inovativnom sistemu za hidroizolaciju i postavljanje pločica lako možete postići pouzdan, dugotrajan i visoko estetski rezultat. Iz našeg širokog asortimana proizvoda možete pronaći najpogodnija rešenja kako za nove projekte, tako i za projekte popravke, u zatvorenom i na otvorenom.

ISOMAT sistem za hidroizolaciju i postavljanje pločica obuhvata upotrebu nove generacije proizvoda visokih performansi. Pre svega, da bi se postigao najbolji rezultat polaganja keramike, podloga mora biti ravna, suva, bez ulja i prašine.

Za pripremu podloge u ISOMAT sistemima možete pronaći cementnu košuljicu SCREED 100. Zatim ide odgovarajući prajmer, ISOMAT UNI-PRIMER na vodenoj bazi koji stabilizuje porozne podloge i obezbeđuje adekvatnu adheziju lepka za pločice.

Sistemi za postavljanje keramičkih pločica
Sistemi za postavljanje keramičkih pločica / foto: Isomat d.o.o.

Za hidroizolacioni sloj preporučuje se ISOMAT SL-17, elastomerna tečna membrana na bazi vode. Preporuka je da se na spojevima zida i poda i/ili dva zida ISOMAT SL-17 armira trakom za zaptivanje spojnica. Prilikom postavljanja keramičkih ili porcelanskih pločica, prirodnog ili veštačkog kamena, velikih ili malih formata, ISOMAT AK-20 visokokvalitetni, fleksibilni lepak visokih performansi je pouzdano, sigurno i univerzalno rešenje za postavljanje keramike.

Za fugovanje pločica, preporuka je upotreba MULTIFILL SMALTO 1-8, vodoodbojne fug mase sa porcelanskim efektom CG2 WA.

ISOMAT pruža rešenja koja se mogu uspešno primeniti u vlažnim prostorima, kao što su kupatila, kuhinje, saune, prostorije izložene visokoj koncentraciji vlage, balkoni, bazeni i slično. Zahvaljujući iskustvu od preko 40 godina, kao i razvoju novih tehnologija, naša rešenja za polaganje pločica pružaju najbolje performanse i dugotrajnost materijala dok u isto vreme posao polaganja pločica čine bržim i jednostavnijim.

ISOMAT d.o.o.
Prhovačka bb, 22310 Šimanovci
T +381 22 215 0 100
info@isomat.rs
www.isomat.rs