Krajem marta održan LOBA seminar 2022 u Zadru

Kompanija LOBA GmbH u dogovoru sa kompanijom VELEKEM d.d., distributerom iz Hrvatske, 26. marta 2022. godine organizovala je seminar u Zadru, na kom su prezentovali LOBA DeckLine proizvode za zaštitu deking podova na terasama tj. otvorenim prostorima.

Na samoj obali mora, u Bamboo Beach Bar-u, obnovljeno je 40m2 postojeće, stare drvene terase. Tokom seminara pridružila im se i kompanija Kärcher sa mašinom za pranje podova BR 40/10 C Adv. Seminar je bio isplaniran na takav način da svi učesnici aktivno učestvuju u radu, isprobaju i primene SOBA materijale i Kärcher mašinu.

U sunčanom Zadru LOBA seminar je okupio distributere i iz ostalih zemalja u regiji

Prvog dana ovog seminara učesnici su započeli sa čišćenjem terase metlom. Potom su celu terasu nakvasili vodom i četkama naneli sloj LOBA DeckDegrayer-a, specijalne tečnosti koja uklanja sivilo sa drveta. Nakon što su ostavili da tečnost deluje, pomoću Kärcher mašine BR 40/10 su terasu i mehanički obradili.

Odmah nakon jednog prelaza mašinom, video se učinak tj koliko se nečistoće skinulo i kako se drvetu vraća prirodna boja. Potom su učesnici seminara isprali terasu sa čistom vodom i pustili da se osuši do idućeg dana, kada su se i vratili na seminar.

Kako navode odziv za seminar je bio velik, a posebno im je drago što su se pored parketara iz cele Hrvatske, priključili i distributeri i parketari iz ostalih zemalja u regiji.

Seminaru se pridružio distributer za Srbiju, kompanija BEOVER iz Beograda sa direktorom Markom Spalevićem kao i nekoliko parketara. Zatim distributer iz Severne Makedonije, kompanija LOBA Shop sa nekoliko parketara i distributer iz Bosne i Hercegovine, kompanija Parket System sa grupom parketara. Kompanija Parket Biro Miha Korenc, LOBA saradnik iz Slovenije je takođe prisustvovala ovom seminaru.

LOBA Seminar Zadar 2022
foto: LOBA Seminar Zadar 2022 / Učesnici aktivno učestvuju u radu

Tokom drugog dana seminara, na suvoj terasi nanet je sloj temelja LOBA DeckPrepare. Nakon sušenja naneta su dva sloja LOBA DeckFinish specijalnog laka za drvo za spoljašnje prostore. Ovaj lak karakteriše visoka elastičnost i daleko veća trajnost u odnosu na ulja za dekinge.

Nakon završetka posla, prezentovani su i ostali proizvodi iz LOBA DeckLine grupe koji se odnose na cišćenje i održavanje dekinga: DeckCleaner (deterdžent za cišćenje), DeckRefresh (tečnost koja u jednom potezu čisti i osvežava izgled). Oko 16 časova je završen LOBA seminar ali utisci će se sigurno prepričavati još dugo.

Sredjen pod sa LOBA proizvodima
foto: LOBA Seminar 2022 / Pod nakon završenog posla

Ostale slike sa LOBA seminara možete pogledali na ovom linku.

LOBA logo

www.loba.de

 

 

Prethodni tekstMontaža grejnih kablova i mreža
Sledeći tekstPrirodan travnjak sa tepih travom