Snažni saveznici za vaše poslovanje – LOBA

Početkom 2019. dva svetska premium proizvođača LOBA i WAKOL ujedinila su svoje snage u istraživanju i razvoju proizvoda s ciljem da se vama pruži dodatna sigurnost u primeni naših proizvoda.

LOBA i WAKOL su dugogodišnje i „porodične” kompanije. LOBA je osnovana 1922. godine i uskoro slavimo stoti rođendan.

Možda niste znali ali, LOBA je 1995. godine postavila nove temelje u površinskoj zaštiti parketa pronalaskom i lansiranjem prvog u svetu dvokomponentnog PU laka na bazi vode pod nazivom WS 2K 95. Proizvodi tipa EasyPrime, EasyFinish, InvisibleProtect, Supra, ImpactOil i mnogi drugi zauzimaju sam svetski vrh po kvalitetu.

Od samog osnivanja, naše dve kompanije neprekidno istražuju i razvijaju proizvode da život naših klijenata učine jednostavnijim. Neprestano istražujemo, otkrivamo nove, bolje i ekološki prihvatljivije komponente. Slušamo i uvažavamo vaša mišljenja i predloge. Činimo sve da zajednički uspešno završimo svaki projekat.

„Veoma smo zadovoljni što imamo kompaniju Beover d.o.o. za partnera na srpskom tržištu, koja ne samo da sa nama deli postulate brenda uz Brigu, Posvećenost i Kompetenciju, već je vrlo zainteresovana za održiva rešenja u parketarskoj industriji. Radujemo se unapred dugoj i plodonosnoj saradnji. ”

Mario Probst, direktor prodaje i marketinga LOBA GmbH

Tražimo i najefikasniji put do vas izborom pravih distributera koji neguju istu filozofiju.

Na vašem tržištu naš partner je BEOVER d.o.o.

LOBA logo

www.loba.de

Prethodni tekstZašto baš terazzo?
Sledeći tekstSnažni saveznici za vaše poslovanje – WAKOL