TRADICIJA, KVALITET I DIZAJN – Keramika Kanjiža novitetima oduševila posetioce Beogradskog sajma građevinarstva

 Kompanija Keramika Kanjiža, vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica, predstavila se na 41. Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu SEEBBE koji se održava od 15. do 19. aprila. 

DIZAJN I PONUDA

Posetivši štand kompanije Keramika Kanjiža na ovogodišnjem sajmu građevinarstva, imali smo prilike da se upoznamo sa novim serijama kao što su Marfil i Fusion, novim dekorima i dekorativnim elementima za postojeće serije i kompletnom ponudom ovog domaćeg giganta za predstojeću sezonu. Kompanija je ponudu podelila u tri segmenta – podni, zidni i fasadni program, zadovoljavajući različite potrebe ali i ukuse, i za 2015. godinu predstavila proizvode koji po kvalitetu i dizajnu idu u korak sa svetskim
trendovima i proizvođačima.

O ponudi i novitetima razgovarali smo sa Nadom Dimitrijević, glavnim dizajnerom kompanije Keramika Kanjiža: „Nove tendencije na svetskom tržištu pokazuju da su keramičke pločice zauzele vodeće mesto u građevinskoj industriji i dizajnu enterijera. Njihova primena se proširila na sve prostorije, pa je tako glavni svetski trend popločavanje dnevnih i spavaćih soba, ali i terasa, balkona i hodnik.“

„Osim novih serija i dopune dekora, novitet je i fasadni program. On je razvijen zahvaljujući digitalizaciji proizvodne tehnologije. Kompanija je uspešno razvila i uvela na domaće tržište keramičke pločice sa dizajnom i teksturama prirodnih i građevinskih materijala. Ove pločice su proizvedene tehnologijom podnih pločica, i samim tim zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta kao što su minimalna moć upijanja vode i mrazootpornost, čineći ih idealnim materijalom za oblaganje spoljnih prostorija i fasada.“ dodala je gospođa Dimitrijević.

TRADICIJA I KVALITET

Fabrika keramičkih pločica Keramika Kanjiža više od tri decenije predstavlja sinonim za kvalitet. Tokom godina, kompanija je rasla i razvijala se, a danas je jedna od vodećih proizvođača na domaćem tržištu. Koristeći najkvalitetniju proizvodnu opremu, italijanske boje i dizajn, proizvodi Keramike Kanjiža predstavljaju svetski kvalitet domaće proizvodnje, i time se izdvajaju od konkurencije u Srbiji.

Keramika Kanjiža d.o.o serija pločica City Floor Sand
Keramika Kanjiža d.o.o serija pločica City Floor Sand

Keramika Kanjiža je 2013. godine prva u Srbiji uvela Ink Jet digitalni štampač u redovnu proizvodnju, i tako postavila visoke standarde na domaćem tržištu keramičkih pločica. Od tada, Ink Jet je postao sastavni deo kvalitetne proizvodnje, a kompanija je u januaru 2015. godina investirala i u treći digitalni štampač.

 

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža

Prethodni tekstPodovi za vaše ljubimce
Sledeći tekstTatajuba – nova podna obloga