Keramika TRADICIJA, KVALITET I DIZAJN – Keramika Kanjiža novitetima oduševila posetioce Beogradskog sajma...

TRADICIJA, KVALITET I DIZAJN – Keramika Kanjiža novitetima oduševila posetioce Beogradskog sajma građevinarstva

Keramika Kanjiža d.o.o serija pločica Via Strada
Keramika Kanjiža d.o.o serija pločica Via Strada

 Kompanija Keramika Kanjiža, vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica, predstavila se na 41. Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu SEEBBE koji se održava od 15. do 19. aprila. 

DIZAJN I PONUDA

Posetivši štand kompanije Keramika Kanjiža na ovogodišnjem sajmu građevinarstva, imali smo prilike da se upoznamo sa novim serijama kao što su Marfil i Fusion, novim dekorima i dekorativnim elementima za postojeće serije i kompletnom ponudom ovog domaćeg giganta za predstojeću sezonu. Kompanija je ponudu podelila u tri segmenta – podni, zidni i fasadni program, zadovoljavajući različite potrebe ali i ukuse, i za 2015. godinu predstavila proizvode koji po kvalitetu i dizajnu idu u korak sa svetskim
trendovima i proizvođačima.

O ponudi i novitetima razgovarali smo sa Nadom Dimitrijević, glavnim dizajnerom kompanije Keramika Kanjiža: „Nove tendencije na svetskom tržištu pokazuju da su keramičke pločice zauzele vodeće mesto u građevinskoj industriji i dizajnu enterijera. Njihova primena se proširila na sve prostorije, pa je tako glavni svetski trend popločavanje dnevnih i spavaćih soba, ali i terasa, balkona i hodnik.“

„Osim novih serija i dopune dekora, novitet je i fasadni program. On je razvijen zahvaljujući digitalizaciji proizvodne tehnologije. Kompanija je uspešno razvila i uvela na domaće tržište keramičke pločice sa dizajnom i teksturama prirodnih i građevinskih materijala. Ove pločice su proizvedene tehnologijom podnih pločica, i samim tim zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta kao što su minimalna moć upijanja vode i mrazootpornost, čineći ih idealnim materijalom za oblaganje spoljnih prostorija i fasada.“ dodala je gospođa Dimitrijević.

TRADICIJA I KVALITET

Fabrika keramičkih pločica Keramika Kanjiža više od tri decenije predstavlja sinonim za kvalitet. Tokom godina, kompanija je rasla i razvijala se, a danas je jedna od vodećih proizvođača na domaćem tržištu. Koristeći najkvalitetniju proizvodnu opremu, italijanske boje i dizajn, proizvodi Keramike Kanjiža predstavljaju svetski kvalitet domaće proizvodnje, i time se izdvajaju od konkurencije u Srbiji.

Keramika Kanjiža d.o.o serija pločica City Floor Sand
Keramika Kanjiža d.o.o serija pločica City Floor Sand

Keramika Kanjiža je 2013. godine prva u Srbiji uvela Ink Jet digitalni štampač u redovnu proizvodnju, i tako postavila visoke standarde na domaćem tržištu keramičkih pločica. Od tada, Ink Jet je postao sastavni deo kvalitetne proizvodnje, a kompanija je u januaru 2015. godina investirala i u treći digitalni štampač.

 

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža