Keramičke pločice velikog formata inspirisane prirodom

Poslednjih godina keramičke pločice su dostigle svoj vrhunac u dizajnu i veličini formata. Keramičke pločice osim u kuhinji i kuptilu sve više se koriste prilikom uređenja enterijera i u dnevnom boravku, odnosno u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, hodniku, kao i pri uređenju eksterijera za uređenje dvorišta, terasa, stepeništa, garaže…

Predstavljamo REX Keramičke pločice

FLORIM Ceramiche Rex je marka visokog estetskog kvaliteta sa proizvodima savremenog stila inspirisanim prirodom. Od samog početka se izdvaja predstavljajući tržištu pločice velikog formata, izuzetne kako po svom izgledu tako i po mogućnostima primene. Početkom osamdesetih godina, saradnja sa kreatorom Nikolom Trusardijem (Nicola Trussardi) stvorila je novi koncept uređenja kuće i omogućila kompaniji Rex da se pozicionira na ekskluzivnom putu elegancije.

REX keramičke pločice serija LA ROCHE DI REX
REX keramičke pločice serija LA ROCHE DI REX / foto: Eurodom

Danas, stalna saradnja sa kreatorima i arhitektama doprinosi razvoju i postizanju vrhunskih rezultata, postavljajući Rex u sferu glamura gde spoj istraživanja i stila daje proizvodu apsolutnu eleganciju. Proizvodi Rex se izdvajaju svojim klasičnim i luksuznim stilom namenjenim uređenju privatnih kuća, prodavnica i hotela koji žele da ostave neponovljiv estetski utisak.

REX keramičke pločice serija LES BIJOUX DE REX
REX keramičke pločice serija LES BIJOUX DE REX / foto: Eurodom

Više ideja i inspiraciju možete pronaći na LINKU

www.eurodomsaloni.rs

[yarpp]

EURODOM d.o.o.
Ruzveltova 16, Beograd
T +381 11 3809 543,
M +381 63 342 956
eurodom2@gmail.com
Nikole Grulovića 71e, Beograd
T +381 11 34 74 713
M +381 63 330 833
eurodom.hala@gmail.com

www.eurodomsaloni.rs

Prethodni tekstKvalitet, tradicija i inovacija
Sledeći tekstProizvodi za kuće, dvorišta i bašte – ACO Vario otirači