KERAMIKA KANJIŽA – Uživajte u lepoti keramičkih pločica inspirisanih prirodnim materijalima

Pločice za spoljašnju upotrebu Keramike Kanjiža dizajnirane u skladu sa prirodom

Poslovica kaže da za sreću ne treba mnogo! Ako vas je zimsko sunce bar jednom navelo da pogledate svoju terasu, balkon ili dvorište i zamislite kako bi lepo bilo…. Sada je pravo vreme da se trgnete i priredite sebi baš to savršeno mesto!

Osnovu svake prelepo uređene terase ili balkona čine pažljivo i brižno birane pločice ili podne obloge. Kako to nije nešto što se sezonski menja, bilo bi dobro napraviti spoj kvaliteta i stila.

Foto: Keramika Kanjiža - Castello
Foto: Keramika Kanjiža – Castello

KARAKTERISTIKE DIZAJNA – Vodeći proizvođač keramičkih pločica kod nas, Keramika Kanjiža, zahvaljujući neprekidnom praćenju tehnološkog razvoja, stalnom inovacijom znanja, opreme i proizvodnog programa, ali pre svega vrhunskim dizajnerima čije vizije idu u korak sa svetskim trendovima, razvila je izvanredan program pločica za spoljašnju upotrebu. One verno reprodukuju materijale korišćene u građevinskoj industriji: kamen, drvo, ciglu, šljunak i kamene kocke, koji su svetski hit kod opremanja kako unutašnjeg tako i spoljašnjeg prostora. Takve su pločice serija: Ambiente (dimenzija 25×50), Domus, Pietrino, rustica (dimenzija 40×40), Rocky, Congo, Castello, via Strada, Stena (dimenzija 33×33) i mnoge druge. Grafička rešenja simuliraju i princip po kome se ti materijali postavljaju a kolorit i visoka rezolucija štampe omogućavaju visoku definiciju i najsitnijih detalja kao što su pukotine ili fini prelazi u nijansama.

Foto: Keramika Kanjiža - Ambiente Noce
Foto: Keramika Kanjiža – Ambiente Noce

OSNOVNA SVOJSTVA – Osim jedinstvenog dizajna, pločice Keramike Kanjiža izdvajaju se i odličnim kvalitetom koji ih čini pogodnim za upotrebu u svim vremenskim uslovima i promenama temperature. Izrađene od sirovina vrhunskog kvaliteta, tehnikom koja ispunjava sve domaće i evropske standarde, karakteriše ih minimalna moć upijanja vode, visok koeficijent protivkliznosti, otpornosti na habanje i mraz. Takođe, Keramika Kanjiža je nosilac eko znaka „Prijatelj životne sredine“ zbog velike pažnje koju poklanja očuvanju životne sredine i energetskoj efikasnosti.

Foto: Keramika Kanjiža - Pietrinogrigio
Foto: Keramika Kanjiža – Pietrinogrigio

I ovog proleća oslonite se na nesporni kvalitet, tradiciju i dizajn koji ide u korak sa svetskim trendovima, i uz pločice Keramike Kanjiža uživajte kombinujući i uređujući svoj omiljeni kutak, dajući mu jedinstveni pečat. I da, za sreću ne treba mnogo-malo mašte, kreativnosti i rešenost da se životni prostor učini lepšim!

Sve novitete možete pronaći na sajtu www.keramikakanjiza.com ili na Facebook strani Keramika Kanjiža!

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža