Kompanija Keramika Kanjiža dobitnik prestižne nagrade Corporate Superbrands 2015/2016.

Kompanija Keramika Kanjiža, lider u proizvodnji keramičkih pločica, dobitnik je prestižne nagrade „Korporativni Superbrend“ u Srbiji za 2015-2016. godinu, u kategoriji građevinskih materijala. Ispunjavajući niz visokih kriterijuma, ovom nagradom kompanija je još jednom potvrdila da je lider na domaćem i tržištima regiona, u svim segmentima poslovanja.

Bazirajući svoj rad na bezkompromisnom kvalitetu, kompanija Keramika Kanjiža je početkom 2016. godine, potpunom digitalizacijom svoje proizvodnje, završila svoj planirani proces digitalizacije. Savremena oprema omogućava da rad stručnjaka u oblasti tehnologije i dizajna dođe do punog izražaja i da finalnom korisniku pruži lepotu boja i dezena na kvalitetnoj podlozi. Takođe, novom opremom omogućeno je uvođenje različitih dimenzija pločica, njihova personalizacija i praćenje svetskih trendova. Tako kompanija danas svojim kupcima nudi 5 dimenzija pločica i preko 170 dekora, što njene proizvode čini konkurentnim na različitim tržištima Evrope. Osim toga, pločice Keramika Kanjiža ispunjavaju sve domaće i stnadarde kvaliteta Evropske Unije.

direktor prodaje i marketinga Jovan Milivojević i PR menadžer Jovana Nikčević

Nagrada Superbrands za 2015/2016. godinu je pravi pokazatelj neverovatne energije, znanja i rada koji je sektor marketinga i komunikacija uložio u proteklih godinu i po dana. Radili smo punom parom, želeli da pokažemo da se može biti kreativan u keramičarskoj industriji. U tome smo uspeli – prvi smo proizvođač pločica u Srbiji koji je izgradio prepoznatljiv brend, razvio komunikaciju sa svim ciljnim grupama i izgradio imidž kvalitetne i moderne domaće keramike.izjavio je direktor prodaje i marketinga, i čuvar brenda Keramike Kanjiža, gospodin Jovan Milivojević.

Pločice Keramika Kanjiža odgovaraju na najzahtevnije standarde kvaliteta, ali i dizajna različitih tržišta, što se jasno vidi i po izvozu kompanije – od Slovačke, do Kirgistana i Rusije. Keramika Kanjiža je razvila pločice domaće proizvodnje, svetskog kvaliteta i dizajna, sa cenom koja je prilagođena platežnoj moći građana. Upravo taj spoj – kvalitet/dizajn/cena je ono čime je kompanija „kupili“ potrošače.

Jovana Nikčević, PR menadžer i drugi čuvar brenda Keramike Kanjiža, nakon svečane dodele nagrada izjavila je: „Razvitkom dvosmerne komunikacije sa našim korisnicima putem društvenih mreža, savetima, humanitarnim akcijama i društvenom odgvornošću našem proizvodu smo dali dodatnu vrednost. Danas nas potrošači prepoznaju kao brend koji ima dušu, i to nam je najveća pohvala!“

Kompanija Keramika Kanjiža može se pohvaliti i izrazito visokim osećajem društvene odgovornosti i brige za zaštitu životne sredine. U oblasti društvene odgovornosti svojom saradnjom sa Fakultetom za umetnost i dizajn i Fakultetom za medije i komunikaciju uspešno spaja privredu i obrazovanje. Kroz stručne prakse u kompaniji mladima je data prilika da unaprede svoje znanje, steknu iskustvo i ravnopravno sa zaposlenima učestvuju u realizaciji projekata. Takođe, za Keramiku Kanjiža veliki značaj ima humanitarni rad koji se realizuje putem donacija. Ukupan iznos donacija u proizvodima tokom 2015. godine, a koje uključuju opremanje tri bolnice i učešće u projektu „ Kuća od srca“, iznosio je 10.000 eura.

www.keramikakanjiza.com

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža