Keramičke pločice vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama

ITALYCERAMICA je privatno preduzeće osnovano 2002. godine sa ciljem da se tržištu Srbije ponude keramičke pločice vrhunskog kvaliteta, po prihvatljivim cenama. Kako osnivači imaju dvadesetjednogodisnje  iskustvo u saradnji sa vodećim italijanskim proizvođačem COOPERATIVA CERAMICA D’IMOLA, osnovanim 1874. godine kojeg karakterišu vrhunska tehnologija, dizajn, kvalitet i trajnost, odlučili su da dobru saradnju nastave i na tržištu Srbije.

amazzonia
Amazzonia

Od  pre par godina ponuda je prosirena na jos vrhunskih italijanskih proizvodjaca kao sto su: LA FABBRICA,.GARDENIA-VERSACE HOME,KIS CERAMICHE,OPERA GROUP S.R.L

drill
Drill

Naravno, osim vrhunske robe, za potpuno zadovoljstvo kupca potrebno je i osmisliti postavu na jedinstven način kao i pronaći stručnjake koji će to brzo i kvalitetno realizovati. Sa punim poverenjem obratite se nama, jer mi smo tu zbog Vas.

hall
Hall

Proizvodni program i naša ponuda obuhvataju: – keramičke pločice za oblaganje podova i zidova kupatila i kuhinja- porcelanske pločice za oblaganje unutrašnjih i spoljašnjih prostora, kako privatnih kuća tako i javnih prostora najrazličitijih namena (banke, auto saloni, restorani, aerodromi, pozorišta, industrijski objekti).

Ambijent camera strobus

 

Ambient living strobus

Ambient strobus bar
Ambient strobus bar

www.italyceramica.rs
Brace Ribnikar 65
21000 Novi Sad
Tel/fax; ++381(0)21 540 562
Mobtel ++381(0)63 540 730

Prethodni tekstPrimenjena savremena tehnološka rešenja
Sledeći tekst15 proizvoda za izvodjenje 90% svih radova