Keramičke pločice vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama

ITALYCERAMICA je privatno preduzeće osnovano 2002. godine sa ciljem da se tržištu Srbije ponude keramičke pločice vrhunskog kvaliteta, po prihvatljivim cenama. Kako osnivači imaju dvadesetjednogodisnje  iskustvo u saradnji sa vodećim italijanskim proizvođačem COOPERATIVA CERAMICA D’IMOLA, osnovanim 1874. godine kojeg karakterišu vrhunska tehnologija, dizajn, kvalitet i trajnost, odlučili su da dobru saradnju nastave i na tržištu Srbije.

Od  pre par godina ponuda je prosirena na jos vrhunskih italijanskih proizvodjaca kao sto su: LA FABBRICA, GARDENIA-VERSACE HOME, KIS CERAMICHE, OPERA GROUP S.R.L

Naravno, osim vrhunske robe, za potpuno zadovoljstvo kupca potrebno je i osmisliti postavu na jedinstven način kao i pronaći stručnjake koji će to brzo i kvalitetno realizovati. Sa punim poverenjem obratite se nama, jer mi smo tu zbog Vas.

Proizvodni program i naša ponuda obuhvataju: – keramičke pločice za oblaganje podova i zidova kupatila i kuhinja- porcelanske pločice za oblaganje unutrašnjih i spoljašnjih prostora, kako privatnih kuća tako i javnih prostora najrazličitijih namena (banke, auto saloni, restorani, aerodromi, pozorišta, industrijski objekti).

 

Italyceramica

Prethodni tekstPrimenjena savremena tehnološka rešenja
Sledeći tekst15 proizvoda za izvodjenje 90% svih radova