15 proizvoda za izvodjenje 90% svih radova

Često je teško steći pravi uvid u ponudu proizvoda kada je prodajni program veoma obiman. Sve postane dosta lakše, ako postoji manji broj proizvoda sa kojima možemo završiti većinu poslova. Na osnovu istraživanja tržišta, te uobičajnih kupovina i želja, da bi što više pojednostavili pravilan izbor proizvoda odnosno sistema, mi smo za trgovce i podopolagače pripremili Izbor UZIN Plus. Izabrali smo 15 proizvoda, koji podopolagačima omogućuju, da sa pravilnom kombinacijom izvedu 90% svih podopolagačkih radova.

Uzin plus - 15 artikala za izvođenje radova

Sa novim konceptom, koji obuhvata sve od predpremaza, izravnavajućih masa pa do najrazličitijih vrsta lepkova, naši izvodjači dobili su najbolju kombinaciju grupe proizvoda koji su međusobno komplementarni i već pripremljeni za brzu upotrebu.

Manje je više

15 proizvoda s kojima lako možemo izvesti 90% svih podopolagačkih radova je moguće upotrebiti kao sistemsko rešenje. Za polaganje drvenih podnih obloga i parketa na novi estih, kao što je npr. cementni ili anhidritni estih, smo izbrali tri predpremaze sa različitim, ali specifičnim osobinama: Uzin PE 360 je brzo sušeći disperzijski predpremaz i najčešće se upotrebljava u kombinaciji sa izravnavajućom masom Uzin NC 160. Uzin PE 630 je brzosušeći vezno zapunjavajući 2-K disperzijski predpremaz. Uzin PE 414 Turbo je 1-K poliuretanski predpremaz koji se upotrebljava kao vezni predpremaz pred lepljenje sa reakcijskim 1-K i 2-K PUR lepkovima Uzin za drvene podne obloge i parket, veoma brzo steže i nepogrešiv je pri sistemu brze ugradnje. I na kraju, od lepkova koji su uključeni u Izbor UZIN Plus, izabran je univerzalni dvokomponentni poliuretanski lepak Uzin MK 92 Si za lepljenje svih vrsta drvenih podnih obloga i parketa.

15 proizvoda – 15 prednosti

Prednosti za kupce i korisnike su očigledne: sa izborom i jasno strukturiranim prodajnim programom Uzin vam u mnogome olakšava izbor odgovarajućeg i vama potrebnog proizvoda. Još jedna vrlo bitna stvar je da manji broj proizvoda zahteva i manje prostora u vašem skladištu. Ispitani i testirani sistemi, te dokazani kvalitet robne marke uliva sigurnost i pouzdanost pri svakom m2 ugrađene podne obloge.

Jednostavno naručivanje, brza nabavka i troškovno efikasne zalihe su  deo prodajnih argumenata. Sa izborom UZIN Plus pokušavamo da pojednostavimo pravilan izbor proizvoda i sistema, te tako olakšamo rad našim kupcima, trgovcima i podopolagačima.

Na jednoj strani robna marka Uzin ima u ponudi veoma široku paletu proizvoda uključujući već pomenute proizvode, na drugi strani za vas smo spremili  Izbor 15 najznačajnijih proizvoda – Izbor UZIN Plus.

Izbor UZIN Plus sadrži sledeće proizvode:

Uzin PE 360 Univerzalni predpremaz
Uzin PE 630 Specijalni 2-K disperzijski predpremaz za zapunjavanje
Uzin PE 414 Turbo Brzosušeću 1-K poliuretanski predpremaz
Uzin NC 150 Izravnavajuća masa
Uzin NC 160 Si Izravnavajuća masa
Uzin NC 170 LevelStar Izravnavajuća masa
Uzin NC 182 Brzosušeća reparaturna masa za zagladjivanje
Uzin KE 570 Disperzijski lepak za tekstilne obloge
Uzin KE 2000 S Univerzalni disperzijski lepak
Uzin KE 478 Univerzalni disperzijski lepak za PVC obloge
Uzin KE 66 Disperzijski lepak vlaknima ojačan za gumene podne obloge
Uzin LE 46 Disperzijski lepak za linoleum
Uzin GN 222 Neoprenski profilni kontaktni lepak
Uzin U 1000 Protivklizni premaz
Uzin MK 92 Si 2-K poliuretanski lepak za parket

Izbor UZIN Plus u svakom slučaju olakšava izbor pravog materijala ili sistema. Mi u Unihemu smo svesni kompleksnosti podopolagačkih radova i problema sa kojima se susrećete pri ugradnji, pa vam zato nudimo dodatne savete. Pri tome će vam pomoći naši iskusni stručnjaci za sisteme veznih materijala.

 

www.uzin.rs

UZIN UTZ Srbija d.o.o.
Bulevar Peka Dapčevića 43, 11010 Beograd
T: +381 11 3989 050
F: +381 11 3989 088
office@unihem.rs
www.uzin.rs