Pripreme su u punom jeku: DOMOTEX DIGITAL DAYS od 19. do 21. maja

DOMOTEX 2021 će se ove godine održati od 19. do 21. maja kao digitalni događaj zbog globalne pandemije COVID-19. DOMOTEX DIGITALNI DANI sastoje se od konferencije uživo 20. maja, koja će se baviti trenutnim i trendovskim temama u međunarodnoj industriji podnih obloga. Program uživo uokviren je dvodnevnim poslovnim druženjima, umrežavanjem i razmenom među učesnika.

Ovogodišnji DOMOTEX tako nudi alternativnu, digitalnu trgovinsku platformu koja je otvorena za sve učesnike tri dana. Devet nedelja pre pokretanja događaj ima pozitivnu registraciju. Biće tu izlagači i dugogodišnji partneri kao što su Ipek – A. Ipektchi, Battilossi i Theo Keller iz segmenta ručno rađenih tepiha, kao i Neuhofer Holz i Unilin Technologies.

Šta možete očekivati?

Program konferencije uživo uključuje predavanja, panel diskusije, kao i prezentacije proizvoda i inovacija uz diskusije uživo, vrhunske govornike i stručnjake iz sveta podnih obloga. Pored tri podteme glavne teme „Cover New Ground“ – Balansirani život. Održivi život. Više od poda., fokus će biti prvenstveno na budućim trendovima u maloprodaji. Pod naslovom „Budućnost maloprodaje – naučene lekcije u krizi“, ispitaće se prednosti i nedostaci digitalizacije u industriji podnih obloga. Stručnjaci i istraživači trendova pružiće odgovore na aktuelna pitanja u sektoru unutrašnjih podnih obloga, poput „Šta sledi nakon trenutnog trenda?“, „Kakav će uticaj Corona imati na industriju podova?“, „Da li su zanatlije veliki pobednici pandemije? “ i još mnogo toga.

DOMOTEX 2021 će se održati kao digitalni događaj od 19. do 21. maja 2021. Sledeći DOMOTEX planiran je kao hibridni događaj od 13. do 16. januara 2022. na izložbenom prostoru u Hanoveru.

http://www.domotex.de

DOMOTEX 2021
20-22 maj 
Hannover Exhibition Center, Hanover, Nemačka
www.domotex.de

Prethodni tekstKako su se tech kompanije prilagodile krizi
Sledeći tekstUljani ili lakirani parket za podno grejanje?