Godinu dana od otvaranja ACO Akademije

Posle više meseci zajedničkog rada i truda celog ACO tima, prošle godine u ovo vreme svečano je otvorena ACO Akademija i izložbeni prostor za tržište Srbije i Crne Gore.

Sa idejom da kroz prezentacije i obuke doprinese ostvarivanju kvalitetnijih projekata u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja voda za 2020. godinu isplanirano je i dogovoreno mnoštvo radionica i predavanja od kojih je većina, usled cele situacije, morala da bude odložena.

ACO Academy
ACO Academy

ACO Akademija je nastavila da radi u režimu prilagođenom merama koje su uvedene i planira još puno dešavanja kada uslovi to budu dozvoljavali

Pogledajte kako je bilo na otvaranju ACO Akademije i izložbenog prostora.

aco logo 130px za potpis

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstDrvoprodex gradi luksuzne apartmane ˝Poljice˝ na Jahorini
Sledeći tekstPostavljanje drvenih podnih obloga na pod sa toplovodnim podnim grejanjem
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.