Eye-Vac beskontaktni vakuum čini čišćenje vrlo lakim

Brišući prljavštinu sa poda iznova i iznova je vrlo lukav zadatak. Eye-Vac beskontaktni vakuum je nepokretni usisivač koji upija svaku česticu prašine koja se uhvati na njemu.

Ovaj vakuum poseduje tu moć da ukloni 100-odsto kose, otpadaka i prašine koji leži ispred mašine. Za razliku od konvencionalnih usisivača, ovaj  uređaj stojii u mestu i usisava prašinu i krhotine u sebe. Nije potrebno strugati i silom skidati prašinu, jednostavno ju je samo usisati.

Usisivač ima ugrađeni senzorni sistem koji detektuje kretanje metle koja se nalazi pored njega. Kada su čestice prljavštine blizu nje, sistem se aktivira odmah uklanjajući neželjene ostatke u vašem domu.

Zbog beskontaktnog mehanizma, vakuum je prava  blagodet za osobe koje su osetljive na prašinu. Iako je ovaj uređaj savršen za čišćenje podova, ali kada su u pitanju sobe koje imaju tepih, usisivač nije jedino pravo rešenje već je potrebno dodatno čišćenje.

Za razliku od usisivača robota, Eye-Vac beskontaktni vakuum ne prati po čitam dan Vašeg kućnog ljubimca skupljajući njegove dlake, kao i mrvice od hrane, već “sedi” u uglu, na primer, kuhinje, čekajući buđenje svog “magičnog oka.“ Infracrveni senzori aktiviraju vakuum i on usisava svaku mrvu koja mu se nađe na putu.

Prednost beskontaktnog vakuum usisivača

Prednosti uključuju brže čišćenje podova i eliminaciju savijanja i struganja… Kućna verzija usisivača ima  motor snage od 1000V sposoban da u potpunosti ukloni prljavštinu, prašinu, kosu, i dr.

Prethodni tekstTečni podovi – nešto potpuno novo za vaš enterijer
Sledeći tekstSprej za pločnike koji se vidi tek kada padne kiša