Važnost hidro zaštite na podnim i zidnim površinama

Preduzeće Cleanex floor iz Petrovaradina se usko specijalizovalo za održavanje i izvođenje svih vrsta hemijskih tretmana (pranje i zaštitu) za podne i zidne površine od mermera, granita, granitne keramike, terazzo, pvc, gume, betona i dr. kako za unutrašnje tako i za spoljašnje obloge bilo da se radi o podnim ili zidnim površinama.

Priprema površina za hidro zaštitu

Mermer, granit, keramika, beton…

– Za hidro zaštitu najvažnije je da površina koja se tretira bude prvo oprana sredstvima za dubinsko pranje, a zatim za površinsko pranje kako bi bila što čistija i spremnija za premazivanje.

– Nakon pranja i pripreme površine za hidro zaštitu moramo biti sigurni da je površina u potpunosti suva da bi krenuli sa premazivanjem zaštite.

– Ukoliko se zaštita premaže, a pod nije dovoljno dobro opran i pripremljen on će zadržati izgled pre samog premazivanja bez mogućnosti naknadnog pranja.

– Imamo nekoliko različitih vrsta hidro zaštite, razlikuju se od vrste materijala koji hoćemo da zaštitimo i od toga da li je zaštita za spoljne ili je za unutrašnje podne ili zidne površine.

– Hidro zaštita sprečava da površina upija vodu ili bilo koju drugu vrstu tečnosti, a tokođe služi i kao zaštita od grafita.

– Premazivanjem površina sa hidro zaštitom produžavate njihov vek trajanja, a površina zadržava svoj prvobitan izgled.

– Hidro zaštita pored bazena i hidromasažera sprečava negativan uticaj hlora i ne stvaraju se bele fleke

– Hidro zaštita, u zavisnosti od podne površine može i da promeni intezitet boje

– Hidro zaštita, salitra, nakon detaljnog pranja urađena je zaštita i problem je rešen

CLEANEX FLOOR doo
Petrovaradin, Krajiska 12
M. + 381 63 521212
officecleanex@icloud.com