Zaštita spoljašnjih drvenih površina Rubio Monocoat proizvodima

Rubio Monocoat Oil Plus 2C je zaštitnik drveta koji boji i štiti samo u jednom sloju! Štiti drvo od vode, toplote, vremenskih uticaja i svakodnevnog habanja. To je najbolje ulje za drveni nameštaj, parket, hrastove stolove… baš sve što je napravljeno od drveta! Magic Floor d.o.o. nije samo sinonim za kvalitet drvenih podova, već zastupa i Rubio Monocoat sredstva za pripremu i održavanje drvenih površina, koje su bez da se dvoumimo, garant trajnosti kvaliteta.

Potpuno ekološki proizvodi

Rubio® Exterior Wood Cleaner

– je proizvod koji se koristi za čišćenje drvenih terasa, ograda, spoljašnjih vrata, nadstrešnica, itd… Ovaj proizvod uklanja sivu boju, zelene naslage i nećistoće.

Wood Cleaner + Decking Oil Duo System

Dobra priprema je ključna kako bi se dobila optimalna garancija na sistem u godinama koje dolaze. Novo, posivelo ili već tretirano drvo treba prethodno tretirati sa RMC sredstvom za čišćenje drveta Rubio® Exterior Wood Cleaner-om.

Deking Cumaru na terasi
foto: Magic Floor / Cumaru deking

Rubio® Exterior Soap

– je sapun koji čisti i ima hranljivo delovanje. Ovaj proizvod se koristi za čišćenje spoljnih drvenih površina (terasa, nameštaja…), koje su tretirane Rubio Monocoat Exterior sredstvom za zaštitu drveta po izboru. Rubio® Exterior Soap je dvofazni sapun sa čišćenjem i hranljivim delovanjem.

Rubio® Monocoat Oil Plus 2C

– je zaštitnik drveta koje boji i štiti samo u jednom sloju! Štiti drvo od vode, toplote i svakodnevnog habanja. To je najbolje ulje za drveni nameštaj, parket, hrastove stolove, baš sve što je napravljeno od drveta! Bojenje i zaštita se vrši pomoću Rubio® Oil Plus 2C. Ova ulja su dostupna u 40 boja koja obogaćuju prirodni izgled i osećaj drveta.

Rubio® HybridWoodProtector

Za završnu obradu spoljnih zidova, ograda i vrata, sve više se koristi drvo u kombinaciji sa drugim materijalima. Drvo može biti zaštićeno na razne načine u zavisnosti od željenih rezultata. Rubio u svom asortimanu ima Rubio® Hybrid Wood Protector koji se pokazao kao odličan i primenjuje se sa velikim uspehom godinama. Jednostavna aplikacija i održavanje (bez brušenja!) čini ovaj proizvod izuzetno jednostavnim za korišćenje. Prvenstveno zbog visokog kvaliteta ulja, a zatim što boji i štiti drvo u samo jednom sloju.

Dostupan je u 21 boji. Najbolju zaštitu vašeg dekinga postižemo upotrebom Rubio® Hybrid Wood Protector ulja. Ovo sredstvo daje potpuno nove nijasne sive za dobijanje izgleda ostarelog drveta kao i potpunu zaštitu spoljne stolarije.

Merbau Hakwood dvoslojni pod
foto: Magic Floor / Merbau Hakwood dvoslojni pod

Rubio® WoodCream

– je krema bazirana na vodi, što drvo posle tretmana čini vodootpornim. Kao kranji rezultat tretiranja drveta ovom kremom, pojavljuje se takozvani „efekat bisera”, koji je karakterističan za perje patke. Baš kao i kod patke, čije perje posle padavina ne upija vodu već ona sklizne sa njega, tako i sa drveta zaštićenog Rubio® WoodCream kremom, voda sklizne umesto da ga drvo upije. Takođe, ovaj „efekat bisera” pojačava trajnost drveta i značajno usporava rast algi i mahovine na njemu. Rubio Monocoat ima veoma aktivnu podršku putem društvenih mreža. Saznajte više o primeni i karakteristikama proizvoda i budite u toku sa svim novitetima ove kompanije.

FOTO
Za izradu terase korišćen je Cumaru deking. Fasada je rađena od Angarskog bora, a Merbau Hakwood dvoslojni pod se nalazi u enterijeru. Sve drvene površine tretirane su RMC sredstvima.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs

tiktok.com/@rubiomonocoatbalkan
instagram.com/rubiomonocoatbalkan
facebook.com/rubiomonocoatbalkan
twitter.com/rubiomonocat