Tehnologije održavanja podova

 

Inovativna tehnologija

Kompanija Tennant nudi opremu za čišćenje i najnoviju inovativnu tehnologiju za efikasno čišćenje tvrdih podova i tepiha. Tennant je posvećen svojoj industriji i održavanju mašina za pranje, kao i inovativnim rešenjima za čišćenje koji će pružiti mogućnost korisnicima da stvore čistiji, sigurniji i  zdraviji svet.

Orbio tehnologija – EC-H20

Orbio tehnologija je tehnologija koja električnim putem pretvara vodu u inovativno rešenje za čišćenje, koje čisti efikasno, štedi novac, pojačava sigurnost i smanjuje štetan uticaj na životnu sredinu u poređenju sa drugim hemikalijama i metodama čišćenje podova.

Nano tehnologija – EC-H20 NanoClean

NanoClean tehnologija takođe, električnim putem pretvara vodu u inovativno rešenje za čišćenje. Ova sledeća generacija rešenja nudi iste velike prednosti kao prva generacija, a čisti bolje i više uz pomoć mnogobrojnih aplikacija.

Es-Produžena tehnika ribanja

Es Tehnologija reciklira svoja rešenja za čišćenje kako bi produžila vreme ribanja a smanjila potrošnju vode i korišćenje deterdženta.

Inovativna oprema za čišćenje

FaST – Aktivirajuća pena tehnika ribanja

FaST tehnologija koristi deo rastvora za čišćenje i manje vode nego prilikom tradicionalnog ribanja poda.

Orbitalna tehnologija ribanja

Uklonite završnicu bezbedno i brzo, bez hemikalija, sa pravougaonom pling glavom, koja lako doseže do nepristupačnih mesta i uglova.

ReadySpace – brzosušuća tehnologija

ReadySpace tehnologija pruža čiste tepihe u samo par minuta.

Uređaji za održavanje podova

Tennant kompanija je priznati lider u projektovanju, proizvodnji i marketinškim rešenjima kojima je omogućeno  čistiji, sigurniji i zdraviji svet. Sa vizijom da se postane globalni lider u inovacijama održivog čišćenja, koje će pomoći klijentima da se stvori sredstvo za čišćenje koje je bezbednije i zdravije po okolinu.

Tennant mašine

Kompanija stvara rešenja koja menjaju način na koji svet čisti.

Prethodni tekstNivelisanje podova
Sledeći tekstIZOLACIONE PLOČE ZA PODNO GREJANJE