ENMON ispunjava uslove za zdrav život vas i vaše porodice

Voda za piće u našoj zemlji bakteriološki je ispravna za korišćenje, pa se mnoga domaćinstva odlučuju da ona bude i pijaća voda za njih i njihove ukućane. Međutim, ispravnost vode nije jedini garant da će tečnost koju sipate u čašu u nju stići bakteriološki i hemijski ispravna zbog česmi (baterija) koja često ne ispunjavaju uslove ispravnosti i poseduju materijale koji nisu potpuno bezbedni. ENMON GROUP, u ovom smislu, garantuje da će kupovinom naših baterija, biti ispunjen i ovaj aspekt bezbednosti i da će do osoba koje najviše volite, dolaziti samo čista i ispravna voda.

Foto: Enmon keramika, baterija za bide
Foto: Enmon keramika, baterija za bide

Polazeći upravo od toga da je zdrava i pre svega čista voda osnov zdravog i normalnog funkcionisanja metabolizma, kada proizvodimo baterije, posebno obraćamo pažnju upravo na njen hemijski sastav. Baterija mora da sadrži minimalno 58% bakra i 32% cinka. Bakar predstavlja meru kvaliteta, tako da veći procenat čini vašu bateriju izdržljivijom i dugotrajnijom.

ENMON baterije sadrže 60% bakra i 35% cinka, što ih čini apsolutnim liderom u kvalitetu. Sa keramičkim mešacima renomiranog proizvođača Sedal, ENMON baterije, poseduje visoku hermetičnost i vrhunsku galvansku zaštitu.

Osim o bezbednosti, brinemo se i o vašoj platežnoj moći. Tako ENMON nudi svojim potrošačima pogodnost za kupovinu. Za svaku kupovinu u našim salonima preko 50.000 dinara obezbeđujemo poklon vaučer u vrednosti od 2.500 dinara. Poklon vaučer možete iskoristite za kupovinu naših hemijski ispravnih brand baterija. Na raspolaganju su vam Tokyo, Ventura, Milano, Elegance, Ira, Sparta, Grina, Rustic i Vanity baterije.

Verujemo da ćemo i dalje biti vaš izbor pri kupovini. I ne zaboravite:

U ENMONU VAŠ NOVAC VREDI VIŠE!


www.enmongroup.com
ENMON d.o.o.
A. Bulevar Oslobođenja 205, 11000 Beograd
T. +381 11 785 6060
F. +381 11 785 6020
E. office@enmongroup.com
W. www.enmongroup.com