Enmon d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Keramika
  4. » Enmon d.o.o.
ENMON keramičke pločice - kolekcija MARBLE
ENMON Polirani graniti kolekcija WHITE
Keramičke pločice PARQUET ENMON brend
ENMON keramičke pločice Akgun Seramik
ENMON stakleni mozaici
Porcelanska pločica FLORENCE WHITE- ENMON brend
ENMON Polirani graniti kolekcija WOOD
Adresa:
Bulevar Oslobođenja 205, Beograd 11000
Kontakt informacije
Telefon: +381 11 785 6060
ID kompanije: 101821921
Opis firme:

ENMON d.o.o. je privredno društvo koje se bavi trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i prateće opreme za kupatila. Pored toga posedujemo i pogon za proizvodnju praškastih materijala koji proizvodi lepak za keramičke pločice i granitnu keramiku, fug masa u svim bojama, lepkove za stiropor, siporeks i ostale praškaste proizvode u građevinarstvu. Za navedene proizvode dobili smo ateste od Instituta IMS.

Privredno društvo ENMON d.o.o. je osnovano 1990. godine sa sedištem u Beogradu. Danas kompaniju čine preko 800 zaposlenih. Sa razvojem tržišta i prodajnih regiona razvija se kompanija ENMON, koje prateći potrebe tržišta širi prodajni asortiman. Možemo slobodno reći da ENMON trenutno raspolaže sa najboljom, najpotpunijom i najpovoljnijom ponudom u Srbiji, a u prilog tome govori sve veći broj stalnih kupaca koji u kontinuitetu zadovoljavaju svoje potrebe upravo kod nas. Takođe, od početka rada pratimo mnoge renomirane građevinske firme u njihovim završnim radovima sa kompletnim programom za opremanje kupatila i kuhinja, kako u stambenim tako i u poslovnim objektima, kao i u objektima posebne namene. Mogućnost prevoza našim kamionima omogućava brzu i efikasnu uslugu cenjenim klijentima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada.

Do sada su poverenje ENMON-u ukazali Ratko Mitrović, Napred, Energoprojekt i mnoge druge renomirane građevinske firme. Završena sertifikacija za ISO 9001 standard. ISO 9001 se odnosi na: prodaju keramike, sanitarije, kupatilskog nameštaja, pokrivanja podova i zidova, usluge sečenja i obrade keramike, proizvodnju fugo masa i lepkova za gradjevinarstvo.

ENMON godinama izgradjuje svoj brend na tržištu. Velika ponuda proizvoda modernog izgleda i boja, dobrog kvaliteta po veoma povoljnim cenama je strategija Enmona. Kontrola kvaliteta u toku proizvodnje , uvodjenje stalno novih proizvoda, pakovanje proizvoda u Enmon kutije dovodi do prepoznatljivosti Enmona na tržištu. Dobijanjem sertifikata ISO 9001 Enmon potvrdjuje kvalitet svog Enmon brenda i želju da kupcima ponudi najkvalitetniju uslugu i proizvod. Tim dizajnera je u proteklih nekoliko godina svojim radom u izboru boja i izgleda proizvoda koji se rade pod Enmon brendom, izradi idejnih rešenja za pakovanje i obeležavanje proizvoda i u marketinškom nastupu na tržištu stvorio prepoznatljiv Enmon brend. Kupci u maloprodaji i veleprodaji već prepoznaju Enmon brend.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:
Social
Facebook:
Instagram:
Listing tagovi:

Pošalji upit firmiPretraži u radijusu od 0 kilometara