I bi Sajam, i bi DOMOTEX – NOVO izdanje časopisa „PODOVI“ dostupno za listanje

Poštovani,

Upravo je završen Sajam podnih obloga “Domotex“ u Hanoveru. Svake godine sve bolji, sa sve boljom ponudom i inovacijama u svetu podova. Dokaz koliko je ova manifestacija ozbiljno svhaćena kod profesionalaca je upravo činjenica da je 70% posetilaca bilo iz inostranstva. Generalni utisak iz Hanovera je da su svi zadovoljni, kako izlagači tako i posetioci, neki od njih za sledeću godinu, čak duplo veću površinu svog izložbenog prostora. Mi se, kao glasilo koje prati rad i napredak svakog našeg klijenta, možemo pohvaliti činjenicom da su čak dva naša klijenta uzela aktivno učešće na ovoj prestižnoj manifestaciji.

Naime, “Drvoprodex” iz Karanovca kod Banja Luke, renomirani proizvođači podova i podnih obloga, svojim asortimanom i kvalitetom proizvoda, zaista privukao veliku pažnju posetioca na Domotexu. Dogovoreni su novi poslovi i učvršćen je kontakt sa postojećim klijentima.

Beogradski “Magic Floor” je bio specijalni gost belgijske kompanije Rubio Monocoat kao ekskluzivni predstavnik za teritoriju bivše Jugoslavije. Rubio je pored novih fantastičnih boja, koje će apsolutno obeležiti 2017. godinu, predstavio i potpuno nov proizvod: Rubio WoodCream, jedinstvenu kremu za tretiranje drveta, a svi njihovi proizvodi se već dostupni u Beogradu u kompaniji Magic Floor. “Domotex” je, svakako, potvrdio svoju reputaciju najvažnijeg internacionalnog sastajališta za industriju podova i podnih obloga, pa ne sumnjamo da će tako biti i sledeće godine.

Časopis PODOVI broj 34, februar 2017
Časopis PODOVI broj 34, februar 2017

Ispred vas je prvo izdanje časopisa “Podovi” u 2017. godini. Ponosni na period koji je iza nas, ulazimo još jačim tempom u devetu godinu postojanja. Pretpostavljam da primećujete blagu promenu u dizajnu časopisa. Svake godine kod nas se nešto menja, prate svetski trendovi i ide u korak sa modernim svetskim glasilima ovog tipa. Raduje činjenica da su nam se na startu ove godine priključile još četiri zaista velike kompanije koje će svojim prisustvom u “Podovima” još više osnažiti renome časopisa koji je već na zavidnom nivou. Bili smo gosti kod nekoliko kompanija na godišnjim proslavama i ono što obrahruje su upravo komplimenti od ljudi iz struke, koji kažu da smo izrasli u nezaobilazno stručnu štivo i poželeli nam da zadržimo upravo ovaj kurs. Pohvale su stizale i od arhitekata koje i jesu naša primarna ciljna grupa, a kako oni kažu, svaki put kada imaju nedoumicu oko izbora podnih obloga oni se “hvataju” časopisa i našeg portala jer kod nas imaju više informacija i izbora nego na samom google-u. Njihove reči, a mi samo prenosimo.

Na portal je implementiran poslovni adresar i katalozi kompanija koji se mogu listati i na mobilnim telefonima. Svakodnevno ažuriranje portala nam dovodi sve više posetilaca na isti. To su uvidele i neke kompanije pa su nam ukazali poverenje postavivši svoje banere na naš sajt i koristeći ovakav vid oglašavanja za prezentaciju svojih članaka.

Prvo izdanje časopisa “Podovi” u 2017. godini.

Još jednom hvala čitaocima i našim klijentima koji veruju da je časopis “Podovi” pravo mesto za njihovu promociju, a mi ćemo se truditi da i dalje, svakodnevnim radom, unapređujemo i časopis i našu internet stranicu jer od početka pristajemo samo na kvalitet i kontinuitet.

Čitamo se i dalje…

potpis Predrag Radjen

S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja