Prvi međunarodni kongres u Srbiji o betonu

Tema prvog međunarodnog kongresa građevinskih materijala koji će održati od 22. do 25. septembra 2016. u Magacinu Macura u Starim Banovcima biće beton.

Tokom četiri dana kongresa učesnici će imati priliku da od evropskih i svetskih stručnjaka iz domena tehnologije i primene betona čuju najnovije informacije i saznanja o novim mogućnostima oblikovanja i primene beton.

Prvi međunarodni kongres u Srbiji o betonuKlaus Bolinger, Patrick Fontana, Matthias Bauer – samo su neki od arhitekata koji će svoje bogato svetsko iskustvo i znanje stečeno kroz rad na nekim od najznačajnijih svetskih projekata, podeliti sa svim zainteresovanim domaćim inženjerima i arhitektama.

Prvi međunarodni kongres u Srbiji o betonuBodovi za članove komore

Inženjerska komora Srbije, kao suorganizator ovog kongresa, dodeljuje svim učesnicima kongresa koji su članovi Inženjerske komore Srbije bodove za stručno napredovanje Kongres, prateća izložba BETON i radionice održaće se u prostoru Magacina Macura u Starim Banovcima, na obali Dunava, što će omogućiti neformalno druženje i otvoriti priliku za diskusiju, razmenu znanja, ideja i iskustava, za razmišljanje, upoznavanje i networking.

Konges organizuje magazin Eko kuća, organizacija OFROOM (Beč, Austrija) i Muzej i Magacin Macura, a u saradnji sa Arhitektonskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, Inženjerskom komorom Srbije i Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ.

Izvor: www.gradnja.rs

Prethodni tekstI mi ćemo hodati po vodi
Sledeći tekstZeleni krov- zelena zgrada