Naslovna Teme Kupatilo

Teme: kupatilo

ACO Walk-in kadica za tuširanje od nerđajućeg čelika

ACO Walk-in

Mokri koraci. ACO Walk-in predstavlja elegantno rešenje, prijatnog dizajna od drveta u kombinaciji sa efikasnim odvodnjavanjem. Možete uživati satima pod tušem uz efikasno odvodnjavanje i bez...
Rift design Tubes Radijatori

Radijatori kao umetničko delo u kupatilu

Kada dizajnirate kupatilo, izbor radijatora koji ćete u njega integrisati je veoma važan, kao obeležje stila i praktičnosti.Tubes Radiatori katalog predstavlja nam grejače za...
Veliki izbor dizajnerskih pokrovnih rešetki

ACO ShowerDrain® – Neodlučni? S razlogom

Funkcionalno. Stabilno. Elegantno. Diskretno. Pouzdano. ACO ShowerDrain® linija proizvoda predstavlja elegantno dizajnirana rešenja za odvodnjavanje kupatila. Elegantan dizajn, visok kvalitet materijala i završne obrade uz...
Predivan svet keramičkih pločica vašeg kupatila

Predivan svet keramičkih pločica vašeg kupatila

Uređenje kupatila zahteva i pažljiv odabir keramičkih pločica. Keramičke pločice u kupatilu imaju mnogo funkcija. Mogu vizuelno odvojiti dva prostora, pružiti potpuno novi stil...
Funkcionalnost kupatila u salonskom stanu

Funkcionalnost kupatila u salonskom stanu

Poštovani, predstoji nam renoviranje i adaptacija porodičnog salonskog stana od oko 140m2. Jedan od razloga za renoviranje, pored toga što je stan trenutno u ne baš dobrom stanju, jeste i rešavanje problema funkcionalnosti velikog kupatila koje se nalazi pored spavaće sobe a ujedno je i jedini prolaz ka sobi koja nam služi kao garderober što je prilično nefunkcionalno. 

Saradnja investitora, projektanta,dizajnera enterijera i izvođača radova na projektu

Saradnja investitora, projektanta,dizajnera enterijera i izvođača radova na projektu

Za kvalitetno izveden projekat je potreban investitor koji bar okvirno zna šta želi i u okviru tih svojih želja da odrešene ruke angažovanom projektantu ili dizajneru enterijera da izvuče maksimum estetskih, tehničkih i funkcionalnih zahteva iz datog projekta, zatim dizajner enterijera koji zna svoj posao...

 

Renoviranje kupatila

Renoviranje kupatila nestandardnim pločicama

Planiram da renoviram kupatilo u malom jednosobnom stanu u kom živim. Zanimaju me vaše ideje i saveti oko uredjenja. Želeo bih ugradim neke zanimljive nestandardne pločice. Na žalost veš mašina bi morala da ostane u kupatilu pošto u ostaku stana nema mesta.

Izgled pločica riblja krljušt

Zabavne keramičke pločice „Riblja krljušt“

Ako ste u potrazi za zabavnom idejom poda za kupatilo, kuhinju, ili nekog drugog mesta u kući, keramika nudi veliku raznovrsnost. Ne postoje granice u pogledu veličine, oblika i boje poda. Prednost podnih pločica kao i drugih tvrdih površina je da se lako čiste i održavaju, a poželjni su i u domaćinstvima u kojima ljudi pate od alergija ( tepisi su poznati kao idealni prostori za skrivanje grinja i dlaka kučnih ljubimaca ).

Moderno kupatilo

Kako maksimalno iskoristiti prostor u malom kupatilu

Kupili smo stan koji zelimo da renoviramo a problem nam predstavlja kupatilo koje je malo a nemamo mogucnosti da ga prosirimo. Kako da maksimalno iskoristimo dati prostor kupatila a da ono bude funkcionalno i da izgleda moderno?

694-Renoviranje-kupatila

Renoviranje kupatila za goste

Poštovani, u porodičnoj kući u kojoj živimo suprug i ja, imamo gostinsko kupatilo koje je trenutno prilično zapušteno pa bi hteli da ga renoviramo. To kupatilo sem gostiju koristimo ponekad i mi preko dana. Hteli bismo da ga lepo uredimo pa su nam Vaše ideje i predlozi dobrodošli.

 

Kashani drveni nameštaj

Kashani drveni nameštaj za kupatilo

Kashani je Izraelska firma koja spaja savremenu arhitektonsku funkcionalnost sa veštinama dizajna, kao i veštine izrade kako bi proizveli najlepši drveni nameštaj za kupatilo. Ovi proizvodi su dostupni u malim količinama, jer se proizvode u ograničenim serijama i samim tim im se lako daje lični pečat krajnjeg korisnika. Svaki dizajn počinje kao skica na listu papira, pre nego što se promeni u elektronski prototip za koji se koristi 3D modelovanje.

Wet lit kupatilo

Kupatilo puno boja

Mnoga kupatila, posebno u novoizgrađenim stanovima, su potpuno bela. Ova neutralna nijansa je siguran izbor za masovnu izgradnju stanova. Da li je slučajno da je većina kada i toaleta iste ove boje? Ali ova potpuno bela kupatila rizikuju da postanu dosadna za vrlo kratko vreme... To, međutim, ne mora da bude tako. Bilo da tražite kako da osvežite kupatilo uz mali budžet, ili želite da ga u potpunosti renovirate, postoji mnoštvo načina za dodavanje boje i pečata ličnog stila, u isto vreme.

Kupatilski nameštaj

Nameštaj u kupatilu

Prilikom uređenja ili renoviranja kupatila, uglavnom se nesvesno akcenat stavlja na izbor pločica i sanitarija a malo se razmišlja o prostoru za odlaganje stvari u kupatilu kojih uvek ima dosta, bilo da je u pitanju pojedinac ili cela porodica. Pošto je činjenica je da se kupatilo mnogo koristi u svakodnevnom životu imperativ je napraviti prostor koji će funkcionisati besprekorno a da pritom zadovolji i sve estetske zahteve.

Imola Ceramica Antigua

Predstavljamo: Quadra Line d.o.o. – Imola ceramica – Antigua

Imola Ceramica iz svoje široke ponude izdvaja seriju Antigua koja se razlikuje od ostalih po širokom spektru boja i dekora koji pružaju neograničene mogućnosti kombinovanja. Tako od iste serije pločica možemo dobiti klasično ili moderno kupatilo  u zavisnosti od zahteva investitora i mašte projektanta.

Izbor keramičkih pločica

Odaberimo najlepše pločice za kupatilo

Kupatilo sve više postaje prava wellness oaza svakog doma. Mesto je to u kojem svakodnevno sprovodimo higijenu, ulepšavamo se, opuštamo, započinjemo dan, ali ga i završavamo... Puno razloga da upravo taj kutak doma bude lep, lepši, najlepši!

Moderno kupatilo u salonskom stanu

Funkcionalnost kupatila u salonskom stanu

U salonskim stanovima se često javlja problem prohodnosti iz prostog razloga što su u trenutku izgradnje stil življenja i životne navike bile drugačije. Pošto je kupatilo praktično deo spavaće sobe nema potrebe da koristite i vrata iz hodnika. Tako dajete intimu tom prostoru i nećete imati bojazni od ulaska drugih stanara ili gostiju u taj prostor.

Sajam u Bolonji Cersaie

Sajam u Bolonji ili očaravajući šmek Italije

Najveći  svetski sajam keramike, opreme za kupatila i kupatilskog nameštaja održan je od 26. do 30. septembra u Bolonji . Na ovom sajmu  videli smo nove trendove i povratak starim i prepoznatljivim linijama? Nekolicina proizvođača se opredelila da svojim proizvodima udahne dah prošlih vremena. Pretpostavljam da je povratak u prošlost inspirisan nekim simpatičnim emocijama  i da su proizvođači keramike i nameštaja za kupatilo želeli da nas na momenat vrate u neka lepša i bezbrižnija vremena.

Predlog za raspored u dečijem kupatilu

Veselo i funkcionalno dečije kupatilo

Kod odabira keramike i sanitarija za dečije kupatilo je važno imati u vidu da će deca relativno brzo odrasti i preći u tinejdžerske godine tako da bi im neko baby kupatilo brzo dosadilo i postalo neprikladno njihovim potrebama a promena kupatilskih pločica i renoviranje nije mala investicija.

Luksuzne kade

Luksuzne kade od drveta

Gotovo kao i kod umivaonika, kade su u posljednjih nekoliko godina doživele velike promene, posebno kada je reč o dizajnu. Pri tome govorimo o dizajnu koji je obeležen oštrim, ali jednostavnim linijama koje naglašavaju veličinu kade. Oštre linije kadu čine jasnom i nametljivom centralnom tačkom prostora.

Kupatilo

Žensko kupatilo u malom stanu

Ku­pi­la sam ma­li stan sa isto ta­ko ma­lim ku­pa­ti­lom ko­je bih da re­no­vi­ram pa mi tre­ba Va­ša po­moć ka­ko bih na­šla pra­vo re­še­nje za nje­ga. Ja vo­lim mi­ni­ma­li­zam, ali bih ta­ko­đe vo­le­la da ne iz­gle­da hlad­no i da u nje­mu ima ma­lo žen­stve­no­sti.

Dečije kupatilo

Kupatila za decu

Odrasli vole da imaju kupatilo samo za sebe… zašto ne bi i deca imala svoju vodenu oazu? Laufen Flora-kids nudi upravo takva rešenja...
Švajcarska kompanija Laufen proizvodi opremu za kupatila još od 1892. godine. Nemački dizajner Andreas Dimitriadis je sada, inspirisan detetom u sebi, dizajnirao ova vesela i šarena kupatila samo za decu.

Dekorisanje kupatila

Odabir dekora za kupatilo

Da bi dobili efekat dekora možemo koristiti dekor pločice koje se kupuju na komad, pločice sa teksturom, mozaike, pločice istih dimenzija ali različite boje, pločice potpuno drugačijeg formata i izgleda, lajsne, bordure ili prvobitne pločice sečene na razne dimenzije. Mogućnosti su mnogobrojne.

Crno belo kupatilo

Kupatilo u crno-beloj kombinaciji

Kupatilo u crno-beloj kombinaciji može biti dramatično, elegantno i vanvremensko. Šik i u trendu, crno-bele pločice za kupatilo su prisutne od ranog 20.veka. Ova klasična kombinacija boja, izdržala je test vremena, od starinskih kupatila do modernih kupatila današnjice. Ova klasična kombinacija boja, izdržala je test vremena, od starinskih kupatila do modernih kupatila današnjice.

Pročitajte još :