Dinamično partnerstvo između Götenehus i Bjelina

Bjelin je započeo uzbudljivu saradnju sa Götenehus, jednim od najvećih švedskih proizvođača porodičnih kuća. Strateški savez označava važnu prekretnicu u potrazi za poboljšanjem kvaliteta stanovanja za vlasnike kuća u Švedskoj.

Bjelin je od septembra ove godine jedini dobavljač drvenih podova za Götenehus vile i kuće za odmor, sa SKOGEN kaljenim drvenim podom kao standardnim izborom. Napravljeni revolucionarnom Woodura® tehnologijom, koju je razvila Bjelinova sestrinska kompanija Välinge Innovation, podovi su tri puta jači od tradicionalnih drvenih podova i izdržljiviji.

Bjelin i Götenehus su posvećeni inovacijama, izradi i isporuci visokog standarda svojim kupcima. Zajedno, dve kompanije žele da novim vlasnicima kuća obezbede pristup prvoklasnim, najsavremenijim rešenjima za podove koji dopunjuju Götenehus dizajn.

„Kao određeni dobavljač podnih obloga za Gotenehus, ovu investiciju vidimo kao korak ka poboljšanju rezidencijalnog iskustva,“ kaže Bjelinov državni menadžer za Švedsku, Fredrik Hammarsten. „Baš kao i Götenehus, naš proizvod se zasniva na uzimanju u obzir sirovina, resursa i ljudi, a mi nudimo pod koji odgovara svakom domu. Ovo partnerstvo personifikuje našu zajedničku viziju pružanja visokog kvaliteta vlasnicima kuća.”

„Srećni smo što širimo saradnju sa Bjelinom“, kaže Anders Blomkvist, menadžer proizvoda u Gotenehus AB. „Mogućnost da ponudimo ekskluzivan i izdržljiv pod od jedne trake kao standard, koji je takođe ekološki prihvatljiv, koristan je i za nas i za naše kupce“.

U Bjelinskim kaljenim drvenim podovima, 100% prerade sirovine se odvija u direktnoj vezi sa šumom. SKOGEN ima nordijsku eko oznaku Svanen, što znači da je testiran za dobro okruženje u zatvorenom prostoru. Bjelinovi podovi od kaljenog drveta takođe obezbeđuju više podova od manje sirovina, što je dobro za životnu sredinu, klimu i domove.

Pored klasičnog kaljenog drvenog poda SKOGEN, koji ima ljupku prirodnu nijansu, vlasnici kuća mogu i da se prilagode, birajući između različitih veličina kaljenih drvenih podova ili širokog asortimana Bjelinskog parketa od riblje kosti.

O Götenehus

Sa preko 90 godina iskustva, Gotenehus je jedan od najvećih švedskih proizvođača kuća za jednu porodicu koji obećava ugrađenu negu. Od dizajna i osećaja kuće, do dobro planiranog, funkcionalnog i dobro osmišljenog rasporeda, oni su uz svoje kupce od ideje do gotovog doma. Sve kuće su projektovane od strane arhitekata i održavaju visok standard i kvalitet. Gotenehus AB je podružnica u potpunom vlasništvu Gotenehus Group AB čije su akcije kotirane na First North, koji je deo Nasdak Stockholm.

O Bjelinu

Bjelin je deo grupacije Pervanovo Invest AB i razvija, kao i proizvodi, široku paletu proizvoda kako tradicionalnih drvenih podova tako i inovativnih podova od novih materijala. Razvoj je urađen u saradnji sa sestrinskom kompanijom Valinge Innovation AB, najpoznatijom kao pronalazač podnih ploča. Proizvodnja se odvija u sopstvenim ultramodernim fabrikama u Švedskoj i severnoj Hrvatskoj, gde Bjelin ima pristup visokokvalitetnoj drvnoj sirovini sa FSC sertifikatom, kao i iskusnim zaposlenima koji su generacijama radili na oplemenjivanju poznatog slavonskog hrasta.

Za više informacija obratite se: prodaja@bjelin.hr

BJELIN d.o.o. logo

BJELIN d.o.o.
www.bjelin.com

Prodajni predstavnici za Srbiju:

* Vujnović Enterijeri d.o.o.
www.vujnovicenterijeri.rs
* Pinoles d.o.o.
www.pinoles.com

Prethodni tekstTiling Town: Obuka, izložbene vitrine i demonstracije veština od strane šest mladih Evropskih proizvođača pločica
Sledeći tekstMontažni kontejneri kao rešenje za poslovni prostor