Cevisama slavi četiri decenije postojanja

CEVISAMA je međunarodni događaj u inovacijama, dizajnu i održivosti za sektor keramičkih zidnih i podnih pločica, opreme za kupatila, prirodnog kamena, mašina, emajla i keramičkih boja. Održava se svake godine u gradu Valensiji u Španiji, ovogodišnjoj zelenoj prestonici Evrope. Od svog osnivanja 1983. godine, CEVISAMA je evoluirala u ključno mesto susreta za industriju, gde izlagači iz celog sveta predstavljaju svoje najnovije proizvode i razvoj. Organizuje ga Feria Valencia, renomirani organizator događaja poznat po organizovanju profesionalnih i inovativnih događaja. Ove godine, CEVISAMA slavi četiri decenije postojanja i biće održana od 26. februara do 1. marta 2024.

Cervisama 40 godina logo

CEVISAMA je u fokusu najvećeg interesovanja u sektoru zahvaljujući prisustvu velike većine proizvođača industrije, koji učestvuju predstavljajući svoje najnovije predloge. To je savršeno mesto za izlaganje i postizanje rezultata širom sveta. Posebno je velika posvećenost nacionalnom sektoru koji promoviše, jača i podiže reputaciju dizajna „Made in Spain“.

Šta karakteriše Cevisama sajam

  • Sva snaga keramike, kupatila i prirodnog kamena spojena je u istom prostoru, što kupcima olakšava posetu i dolazak do cele distribucije;
  • Materijali i tehnike koji vode računa i razmišljaju o životnoj sredini u kratkom i dugoročnom periodu, energetsku efikasnost, održivost i dizajn što i potvrđuje filozofiju CEVISAMA, a to je odgovor na veliku potražnju za održivom gradnjom;
  • Cevisama pokazuje sav potencijal sektora pločica, kao i razvoj svetskih lidera u tehnologiji i inovacijama u poslednjoj deceniji. Industrija 4.0 će predstaviti rešenja za uštedu energije, kao i uvođenje eko-održivih mastila i materijala;
  • Najekskluzivnija galerija proizvoda u kojoj brendovi mogu da izlože delove i elemente vezane za dekoraciju, dizajn enterijera, arhitekturu i dizajnerske projekte.
  • Izložbeni prostor namenjen građevinskom sektoru gde su predstavljeni proizvodi za industrijalizaciju i održivost u građevinarstvu.

Ko su posetioci

Menadžeri velikih trgovinskih lanaca, distributeri, domaće i međunarodne prodavnice, korisnici proizvoda kao što su arhitekte, dizajneri enterijera, dekorateri i dizajneri. Publika koja pokazuje veliko interesovanje za proizvode prikazane na svakom izdanju.

CEVISAMA je najbolji scenario za umrežavanje, stvaranje novih komercijalnih odnosa i otkrivanje novih poslovnih prilika.

Velika pažnja održivoj budućnosti i mladosti

CEVISAMA je posvećena mladim talentima u sektoru. Organizator je konkursa namenjenog studentima na kome se nagrađuju najkreativniji i najinovativniji projekti. Takođe, organizuje CevisamaLab, laboratoriju ideja kroz koje učesnicima nudi kulturne aktivnosti, nagrade i takmičenja zasnovana na dizajnu i arhitekturi. Dizajn enterijera nastavlja da igra vodeću ulogu u kulturnim aktivnostima Cevisama Lab-a. Veliki dizajneri enterijera će se osvrnuti na svoje vizije dizajna i dizajna enterijera. Organizuje „Arhitekturne konferencije“, na kojima će ove godine učestvovali vrhunski arhitekti: Francis Kere, Anne Lacaton i David Chipperfield.

CEVISAMA će se ove 2024. vratiti sa velikim imenima u arhitekturi i otvoriti velika vrata inovacijama iz sveta keramike i održivoj budućnosti u kojoj će keramika imati zaslužno mesto.

Cervisama sajam logo

feria valencia logo

Feria Valencia
Av.de las Ferias s/n, 46035 Valencia, Španija
www.feriavalencia.com

cevisama.feriavalencia.com

Prethodni tekstLifeChallenge 2024. takmičenje za najbolju Baumit fasadu dolazi u Sloveniju
Sledeći tekstKako odabrati najbolji pod za terasu?