Nova brošura iz 3M – Nomad Aqua

Predstavljamo Vam našu novu brošuru za Nomad Aqua otirače. U ovoj brošuri možete naći mnoštvo interesantnih podataka o našim otiračima kao i prednosti koje Vam donose Nomad Aqua otirači. Nomad Aqua jeste jedan od najprodavanijih artikala u ponudi kompanije 3M iz programa profesionalne higijene.

Nomad Aqua otirači mogu da nađu primenu u skoro svakom komercijalnom objektu. Ovaj otirač je verovatno jedan od najefikasnijih i najtrajnijih otirača koji postoje na svetskom tržištu. Njegova glavna misija jeste da u što većoj količini spreči unos nečistoće ili vlage u objekat gde je postavljen. Time unapređujete izgled objekta, a istovremeno umanjujete troškove za održavanje, rizik od proklizavanja na mokrim podovima i sprečavate habanje podnih obloga. Ako redovno održavate (usisavanje i periodična ekstrakcija!) ovaj otirač će bukvalno trajati godinama!

Pogledajte online brošuru Nomad Aqua otiračiPreuzmite brošuru u PDF formatu

Preuzmite brošuru u PDF formatu

Nadamo se da će Vam nova brošura pomoći oko izbora otirača, a predstavnika kompanije 3M možete kontatirati da Vam predstavi uzorke i predloži adekvatno rešenje.

3M (EAST) AG, Milutina Milankovića 23 | 11070 Belgrade, Serbia
Office: +381 11 2209 407 | Fax: +381 11 2209 444
iradisavljevic@mmm.com | www.3M.com | www.3m.com/rs

Prethodni tekstPredstavljamo: Quadra Line d.o.o. – Imola ceramica – Antigua
Sledeći tekstZorka Keramika – bogat izbor za svačiji ukus i za svaku namenu