Čitate li vesti pod vašim nogama?

Pod od stare novinske hartije je funky i zabavan pod koji oplemenjuje dekor vašeg prostora. Ovaj dizajnerski pod je deo kolekcije Bauwerk-a koju je stvorio švajcarski dizajner Virginia Maissen.

Izbledele novine koje se na pojedinim mestima preklapaju predstavljaju pravu eksploziju nadahnuća! Svaki deo se sastoji od dasaka od prirodnog hrasta. Retro stil savršen je za studio ili poslovni prostor, spavaću sobu ili moderno potkrovlje.

Pod od novinske hartije
Slika 2 – Pod od novinske hartije

Ovi podovi takođe, smanjuju buku za čak 50% i termički su dobro izolovani. Idealni su za postavljanje podnog grejanja. Zahvaljujuči Virdžiniji, pod vašeg enterijera postaje zaista poseban. Patina daje karakter i zrači toplinom, koja evocira uspomene i stvara prijatnu atmosferu tokom boravka u porstorijama. Ne postoje dve iste sekcije, odnosno podne daske. Svaka ima svoju priču.

Neobičan podni dizajn

Vintage kolekcija podova je moderna i jednostavna, i u svojim različitim bojama nudi gotovo neograničeni broj mogućnosti dizajna. Vizija postaje realnost, ne samo u privatnom prostoru, već i u javnom: u kafićima, buticima, restoranima ili prodavnicama.

Neobičan podni dizajn
Slika 3 – Neobičan podni dizajn

Delovi novina koji datiraju još iz pedesetih godina zaista čine pod interesantnim i zabavnim. Svaki segment je različit i namerno se “montira” tako da se stvara nepravilna površina koja može imati neograničeni broj dizajnerskih rešenja.

Politika kompanije

Bauwerk još od 1939. godine poštuje eko sistem i koristi drveće iz održivih šuma. Ukazuje na odgovornost prema životnoj sredini i u kombinaciji sa znanjem i izborom kvalitetnog materijala – sirovina, proizvodi savršena dizajn rešenja za sve one koji su u potrazi za kvalitetom i zdravim životom.