Baumacol FlexTop White: Baumit proizvod meseca

Čisto, uredno, lepo kupatilo – možda je i najveće ogledalo jednog doma!

Ovu godinu Baumit završava sa proizvodom meseca uz koji ide posebna akcija, a koji upravo dolazi iz #Baumacol linije za polaganje keramike.

Baumit Baumacol FlexTop White je beli, visoko elastični tankoslojni lepak (C2TE S1 klasa) sa smanjenim klizanjem i povećanim otvorenim vremenom, za spoljne i unutrašnje zidne i podne obloge. Posebno pogodno za lepljenje providne staklene keramike, belog mermera, za posebne sisteme lepljenja gde se zahteva bela boja lepka, za lepljenje novih pločica na stare, za lepljenje na podno grejanje i gips-kartonske ploče.

Foto: Baumit / Pri preuzimanju poklona od Baumit komercijalnog predstavnika, neophodno je prikazati fiskalni račun!

Više o: Baumacol PremiumFuge
Visoko kvalitetne, elastične, cementno vezane fuge klase CG2, SIST EN 13888 za fugovanje fuga širine 1-8 mm. Prikladne su za upotrebu unutra i spolja na zidovima i podovima na keramici, porcelanskim pločicama, staklenom mozaiku, klinkeru, kao i prirodnom ili veštačkom kamenu na terasama, balkonima i estrisima sa podnim grejanjem.

www.baumit.com
BAUMIT d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
T: +381 11 347 50 82
office@baumit.rs
www.baumit.rs

Prethodni tekstPodno grejanje sa kamenim podovima
Sledeći tekstPodovi u pozorištima i baletskim dvoranama
Marka Baumit je danas prisutna u svesti građevinara i razvila se u jednu od najpoznatijih marki građevinskog materijala. Jasni ciljevi u poslovanju doveli su Baumit od pionira u građevinarstvu do broja 1 u Austriji i visoko pozicionirane marke u svakoj zemlji gde posluje. U Srbiji Baumit posluje od 2002. godine sa sedištem u Beogradu.