ACO sistemi za odvodnjavanje u Ada Mall šoping centru

Lociran na samom početku Banovog brda prekoputa Ade Ciganlije, Ada Mall predstavlja jedinstven arhitektonski poduhvat kako zbog njegovog modernog eksterijera, tako i zbog kompleksnog procesa njegove izgradnje.

Kako bi se objekat zaštitio od površinskih voda i bio funkcionalan tokom cele godine, kompanija ACO je obezbedila kompletno rešenje za odvodnjavanje u vidu ACO XtraDrain, ACO Multiline i ACO Passavant garažnih slivnika, dok je za zaštitu od štetnih materija podzemnih voda koje okružuju objekat, obezbeđen ACO Coalisator separator lakih naftnih derivata.

aco logo 130px za potpis

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstKako da sami obojite drvene podove?
Sledeći tekstCOVER NEW GROUND – Nova glavna tema sajma DOMOTEX 2021
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.