Zašto svi prelaze na savremene sisteme grejanja?

Tradicionalni načini grejanja postaju prošlost, a primat preuzimaju savremene tehnologije koje su, pored toga što omogućuju korisnicima značajnu finansijsku uštedu, daleko jednostavnije za upotrebu, prijatnije i zdravije. Podno grejanje ravnomerno raspoređuje željenu temperaturu u objektu, pruža optimalan komfor, značajno štedi energiju, dok odsustvo vidljivih grejnih tela pruža više mogućnosti za uređenje prostora.

toplotna pumpa
HIDROTEK je licencirani izvođač REHAU sistema podnog grejanja

HIDROTEK je specijalizovan za izvođenje instalacija grejanja i hlađenja u porodičnim kućama, stambenim i poslovnim zgradama i privrednim halama. HIDROTEK je osnovan 2006. godine u Beogradu sa vizijom i ambicijom da kvalitet mora uvek da bude na prvom mestu. Smatramo da instalacije treba da prate vek trajanja samog objekta, da pri radu ostvaruju uštedu energije, uz minimalna održavanja sistema. Težeći kvalitetu i savremenim rešenjima u poslu, opredelili smo se za komponente i opremu proizvođača koji garantuju optimalan rad dugi niz godina, uz visok nivo energetske efikasnosti, bilo da se radi o podnom grejanju, toplotnim pumpama, fan-coil ili solarnim sistemima.

Dobra vest je da su savremeni sistemi grejanja danas pristupačniji čak i za pojedinačne stanove, dok za kuće, zgrade i poslovne prostore predstavljaju najisplativije rešenje. Ugradnjom sistema podnog grejanja objekat postaje energetski efikasan, što ga čini ne samo ekonomičnim već u isto vreme povećava njegovu tržišnu vrednost.

HIDROTEK je licencirani izvođač REHAU sistema podnog grejanja na koji dajemo garanciju 10 godina nakon ugradnje.

Pružamo Vam sveobuhvatno rešenje za Vaš prostor:

  • Projektovanje
  • Nabavka opreme i svih delova sistema
  • Ugradnja instalacija i puštanje u rad
  • Servis i održavanje u garantnom roku i nakon isteka garancije
  • Garancija: 10 godina

HIDROTEK d.o.o.
Ruža 13A, 11000 Beograd
T. +381 63 397 300
kontakt@hidrotek.rs
www.hidrotek.rs