ACO sistemi za odvodnjavanje u novoj fabrici kompanije Zumtobel u Nišu

Kompanija Zumtobel kao jedan od svetskih lidera u proizvodnji rasvete, prilikom izgradnje nove fabriku u Nišu, za potrebe odvodnjavanja ovog objekta izabrala je sisteme kompanije ACO, lidera u razvoju inovativnih rešenja u oblasti upravljanja površinskim vodama i vodama unutar objekata.

Kako bi obezbedili sigurno odvodnjavanje površinskih voda oko fabrike, ugrađeni su ACO Monoblock kanali velike nosivnosti i ACO CombiPoint slivnici, dok se za bezbednost po okolinu postarao ACO Oleopator-Bypass C, separator lakih naftnih derivata, time što sprečava štetne materije da prodru u zemlju. Za nesmetani pristup instalacijama unutar objekta ugrađeni su ACO TopTek uniface revizioni poklopci koji se savršeno uklapaju u svaku površinu i time ne narušavaju vizuelnu celinu podne površine.

aco logo 130px za potpis

ACO 
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstZavršen temelj za najveći spomenik u Srbiji
Sledeći tekstPolaganje keramike unutar i oko bazena
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.