Premium Concept – pravi podni sistemi za pravo okruženje

Kompanija Premium Concept, jedna od vodećih regionalnih kompanija u postavljanju svih vrsta podnih obloga i izradi epoksidnih, poliuretanskih i “ferobeton” industrijskih podova, nudi vam vrhunska rešenja i pomoć u pronalaženju pravog sistema za vaše potrebe.

Podovi otporni na hemijska, termička i mdehanička opterećenja, protivklizni, ergonomični, antistatički, podovi za zvučnu izolaciju, antikorozivni – podovi za svako okruženje.

Kompanija Premium Concept je za kratko vreme uspela da postane regionalni lider zahvaljujući vrhunskom nivou usluge, koja počinje inicijalnim konsultacijama, iznalažnjem kvalitetnih projektnih i dizajnerskih rešenja, praćenih realizacijom građevinskih radova i postgrađevinskih aktivnosti i brigom o klijentu.

Ovakve rezultate našoj kompaniji omogućio je tim mladih i u svom poslu iskusnih, talentovanih i motivisanih ljudi koji su svoja znanja i želju za kreiranjem inovativnih rešenja pretočili u niz veoma uspešnih projekata.

Ono što izdvaja i karakteriše ovaj tim je profesionalni pristup, kvalitet kojem se stremi, tačnost i potpuna predanost zajedničkom cilju – stvaranju nove vrednosti u svakom segment poslovanja i postavljanju visokih standarda prvenstveno u oblasti dekorativnih i industrijskih epoksidnih i poliuretanskih podova.

Kompanija Premium Concept, jedna od vodećih regionalnih kompanija u postavljanju svih vrsta industrijskih podova

U prilog ovome govori i strateško partnerstvo sa američkom kompanijom Stonhard, članicom globalne korporacije RPM, kao jednim od najvećih svetskih proizvođača materijala za industrijske podove i globalnim liderom u proizvodnji i ugradnji bešavnih podova, zidnih sistema i sistema zaštitnih premaza, sa tradicijom dugom preko 90 godina.

Kao ekskluzivni regionalni zastupnik i distributer ove kompanije na teritoriji Balkana i ovlašćeni izvođač radova na celokupnom evropskom tržištu, Premium Concept vodi računa o vašim zahtevima u oblasti podnih sistema, analizirajući vaše potrebe i nudeći vam rešenja koja odgovaraju vašoj lokaciji. Preovlađujući uslovi, specifikacije i svakodnevna primena, važne su komponente ovog procesa.

Stonhard podove karakterišu raznovrsnost i dokazane performanse i u najrigoroznijim uslovima.

Reč je isključivo o proizvodima i ugradnji “PREMIUM kvaliteta”. Od Stonharda možete očekivati garanciju u pogledu sirovina, proizvoda i same ugradnje.

Otporni na hemijska i abrazivna opterećenja, habanje, koncentrisano opterećenje, vlažnu sredinu, termalne šokove, Ston hard podni sistemi projektovani su tako da dokazano odgovaraju najrazličitijim uslovima, sa beskrajnim opcijama u pogledu dizajniranja i izbora boje, deze­na i završnog premaza. Ovi sistemi su bezbedni, uz mogućnost primene najrazličitijih tekstura kako bi se sprečila opasnost od proklizavanja i nezgoda.

Stonhard podove karakterišu raznovrsnost i dokazane performanse i u najrigoroznijim uslovima.

Izuzetno su jaki i pod najekstremnijim industrijskim uslovima, zahtevaju minimalno održavanje i predstavljaju dugotrajno rešenje. Specijalni premazi čine ove podove antistatičkim i otpornim na visoke temperature. Kao takvi, ovi sistemi nalaze svoju primenu u najrazličitijim sektorima, radnim i poslovnim okruženjima:

• Farmaceutska industrija
• Prehrambena industrija
• Hemijska industrija
• Elektronska industrija
• Proizvodni pogoni
• Komercijalne, javne ustanove i institucije (škole, zdravstvene ustanove, laboratorije, operacione sale, sportske hale, muzeji, prodavnice, prijemne prostorije)

Više od 90% Stonhardovih preformulisanih procesa razvoja novih rešenja uključuje poliuretanske proizvode na bazi vode ili epokside bez rastvarača, što čini ove podne sisteme visoko ekološki održivim rešenjima, dizajniranim u cilju veće zaštite životne sredine.

Raznovrsnost primene i dokazane performanse osnovne su karakteristike Stonhard podnih sistema, među kojima se po svojim karakteristikama i polju primene izdvajaju rešenja Liquid Elements.

Specijalni premazi čine ove podove antistatičkim i otpornim na visoke temperature

Liquid Elements podni sistemi nude veliki spektar dekorativnih podnih površina, posebno razvijenih da zadovolje najrazličitije potrebe klijenata, daju poseban pečat svakom prostoru i oplemene sredinu u kojoj su instalirani.

Veliki izbor boja i dezena, kao i mogućnost kombinovanja, a u zavisnosti od želja kako investitora tako i dizajnera interijera, daje ovim unikatnim podovima posebnu vrednost i primenu u najrazličitijim prostorima.

Organizacionu strukturu kompanije Premium Concept čine tri segmentne celine koje za cilj imaju pružanje maksimalne podrške krajnjem korisniku usluga:

Premium Engineering – čini projektantsko-inženjerski tim koji učestvuje u svim fazama projekta, od idejnog rešenja, preko izrade glavnog projekta, razrade detalja, dizajna enterijera i eksterijera i samog izvođenja radova (industrijski podovi, dekorativne podne i zidne površine, hidroizolacija i sanacija betonskih konstrukcija);

Liquid Elements podni sistemi nude veliki spektar dekorativnih podnih površin

Premium Coatings čini deo prodajnog tima koji klijentima kompanije pruža mogućnost korišćenja najkvalitetnijih materijala Stonhard (industrijski podovi), Liquid Elements (dekorativni podovi), Polyurea (hidroizolacione vruće prskajuće membrane), ICOPAL (hidroizolacione PVC membrane);

Premium Tools – alati i mašine za podopolagačke radove, injekcione i hidroizolacione radove.

CONCEPT PREMIUM d.o.o.
Stevana Markovića 8, 11080 Zemun
Tel.: +381 11 2108 411
office@premium-concept.com
www.premium-concept.com