Zabavne keramičke pločice „Riblja krljušt“

Ako ste u potrazi za zabavnom idejom poda za kupatilo, kuhinju, ili nekog drugog mesta u kući, keramika nudi veliku raznovrsnost. Ne postoje granice u pogledu veličine, oblika i boje poda. Prednost podnih pločica kao i drugih tvrdih površina je da se lako čiste i održavaju, a poželjni su i u domaćinstvima u kojima ljudi pate od alergija ( tepisi su poznati kao idealni prostori za skrivanje grinja i dlaka kučnih ljubimaca ). Keramičke pločice pod nazivom „riblja krljušt“ rad su tima dizajnera kompanija koje istražuju „keramičke tehnike livenja koje se koriste radi interakcije između oblika i boja“.

„Riblja krljušt“ pločice imaju predivan i atraktivan izgled koji je veoma cenjen od strane kupaca. Karakteristike ovih pločica su: visoka izdržljivost i visok kvalitet završne obrade. Postoji mnogo različitih boja i završnih glazura na raspolaganju.

Završnica

U otvorenom prostoru, neophodne su pločice koje imaju značajan nivo otpora na klizanje. Otpor pločica određen je svojim koeficijentom trenja. Bez obzira na završnicu pločica, imajte na umu da će voda ili bilo koja druga tečnost učiniti pločice više klizavim.

Plave pločice u obliku riblje krljušti odskaču od pločica urbang izgleda. Sa sedištem van Melburna, svaka pločica je ručno izrađena od strane lokalnog umetnika i nudi se u šarenolikom dijapazonu različitih boja i završnih glazura. Ovo specifično kupatilo dizajnirao je melburnški dizajner, Kamila Molders. Upotrebom višestrukih tonova pomaže se stvaranju višedimenzionalnog izgleda. Ovo nije prvi put da je krljušt u modi. Nekada su ona bila standardno obeležje art deco stila.

Danas, postoji pregršt razloga da se baš ovakav tip pločica nađe u vašem domu. Kao neobičan i upečatljiv dekorativan momenat, spajajući klasične elemente na nesvakidašnji način, „riblja krljušt“ pločice daju poseban pečat vašem okruženju.