Ulje za drveni nameštaj produžava uživanje

Složićete se da je drvo materijal koga voli veliki broj ljudi i sve će dati da ga imaju u svom okruženju. Iz tog razloga predstavljamo ulje za drveni nameštaj koje će Vašem domu doneti novu notu u enterijeru. Kako je nezahvalno raspravljati o ljubavi i tražiti logiku kod ovog osećanja, kada je drvo u pitanju, razlog ljubavi je očigledan. Drvo je prirodni materijal u čijem se okruženju čovek oseća prirodno, toplo, lepo i ugodno. Baš kao i u blizini voljene osobe.

Ako ste mislili da se sličnost ovde završava, varate se. Drvo, baš kao i voljena osoba, da bi zračilo i pružalo svoj maksimum, zahteva pažnju, posvećenost i adekvatnu negu.

Bez obzira da li se radi o drvenoj stolariji, podovima ili nameštaju, održavanje i nega su ključne stvari. Primera radi, kod drvenog nameštaja, koje se nalazi u enterijeru i kao takvo zaštićeno je od ekstremnih spoljašnjih uticaja, kao jednih od najvećih neprijatelja samog drveta, ne znači da mu nega nije potrebna. Naprotiv, prašina i druge nečistoće, kao i sami predmeti koji se nalaze na nameštaju lako ga mogu izgrebati, oštetiti i narušiti mu lepotu i sjaj. Da do toga ne bi došlo, postoje premazi koje je važno kontinuirano i pravilno koristiti.

Ulje za drveni nameštaj

Kako biste održali svežinu, sjaj, prirodne tonove, ali i zaštitili od mehaničkog, fizičkog, hemijskog pritiska i štetnih insekata, drveni nameštaj je nužno redovno tretirati odgovarajućim uljima za negu. Kada kažemo odgovarajućim, mislimo na ulje za drveni nameštaj koja će mu pružiti zaštitu, ali neće negativno uticati na okolinu i zdravlje ukućana. Drugim rečima, bitno je izabrati ulja na prirodnoj bazi, bez primesa vode i nekih hemijskih jedinjenja. Ulja, koja neće imati štetna VOC isparenja.

Složićete se da bi bilo suludo uneti drvo u enterijer iz ljubavi i potrebe za povezivanjem sa prirodom, a potom ga tretirati veštačkim premazima koja, ne samo da narušavaju tu prirodnost drveta, otpuštaju loša isparenja, stvaraju nezdravu sredinu u enterijeru, ali u samoj prirodi.

Rubio® Monocoat ulje za drvo

U pitanju je 100% ekološki proizvod koji ima višestruku ulogu. Pored potpunog odsustva loših materija i njihovih isparenja, Rubio® Monocoat ulja, su ekonomična jer već pri prvom sloju, formiraju dugotrajnu zaštitu drveta, postižu odgovarajuću boju, sprečavaju dalje upijanje ulja i smanjuju njegovu potrošnju. A, kada tome dodate da su ova ulja potpuno bezbedna kada je životna sredina u pitanju, jasno je reći koliko je njihova pojava i postojanje od globalnog značaja.

Pitate se gde da nađete takav jedan proizvod? Magic Floor je ekskluzivni i ovlašćeni zastupnik Rubio® Monocoat ulja. U njihovim prodajnim salonima možete pronaći ulja u paleti od pedeset različitih boja, koje daju intenzivnu boju, ali ne narušavaju prirodan izgled i osećaj drveta. Sa druge strane, Rubio® Monocoat ulja su laka i jednostavna za nanošenje i održavanje, mogu se primeniti na sve vrste drveta, otporna su na vodu i toplotu i kao takva pružaju vam sigurnu, jedinstvenu, dugoročnu zaštitu vašeg nameštaja.

Kako bi čitav proces održavanja nameštaja bio efektan, u prodajnim salonima Magic Floor-a, nalaze se i dodatna sredstva u vidu spreja za poboljšavanje sjaja, sredstva za otklanjanje eventualnih mrlja, ali i sredstva za tretiranje raznih oštećenja. Jednostavno rečeno, ovde možete pronaći sve što vam je neophodno da vaš drveni nameštaj bude lep, baš kao prvog dana.

A uživanje? Kada negujete i čuvate ljubav, ona je uvek tu da vas podseti da je život uz nju lepši, a uživanje zagarantovano, jer, ljubav se ljubavlju vraća.

Prethodni tekstLuksuzni mermer u vašem enterijeru
Sledeći tekstPripremite vaše staze i okućnicu za zimu