Topla stopala u kupatilima

Većina kupatila su danas opremljeni podnim grejanjem. Podno grejanje znatno povećava komfort prostorije. Električno podno grejanje površina je mnogo jeftinije nego podno grejanje. Pored toga što se lako ugrađuje, takođe je mnogo iplatljivije, jer se uključuje samo kada se koristi. Takođe, nije potrebno zagrevati čitavu sobu. Odabir podnog grejanja u novom kupatilu je mudar izbor iz kojeg vi i vaša porodica možete uživati u zadovoljstvima dugi niz godina.

To je soba, utočište i potreba. Poslednji trendovi transformišu kupatilo iz najmanje sobe u veoma važnu prostoriju opremljenu nizom luksuznih pogodnosti, uključujući sve češće izbor pametnih tehnologija dizajniranih tako da povećavaju udobnost, hands – free higijenu i efikasnost u pogledu uštede vode.

Električno podno grejanje

Električno podno grejanje u kupatilu je vid zračenja toplote, zagrevanja objekata u prostoru i održavanja poda toplim, bez rizika od opekotina.

Kombinovanjem lepote i trajnost pločica sa komforom električnog poda, sistem zagrevanja pruža luksuz u bilo kojoj sobi u kući. DITRA – Heat je jedini sistem električnog podnog grejanja koji direktno uključuje tehnologiju razdvajanja membrana kako bi se osiguralo da podovi nisu podložni pucanju pločica i maltera.

Tehnologija razdvajanja membrana inkorporirana je u dizajnu, a DITRA – Heat pruža idealno rešenje za dovođenje udobnosti i podnog zagrevanja na bilo koji popločan pod.

Kada je reč o pronalaženju opuštajuće oaze u vašem domu, kupatilo uvek treba da bude mesto gde se možete isključiti iz dnevnog haosa. Za aktivniji i zahtevniji život, kupatilo bi trebalo da bude više od obične „ostave“.

Različite opcije grejanja poda

Prosečna osoba poseti kupatilu oko 2.500 puta godišnje – što znači da pod trpi habanja usled koračanja, ali često se zanemaruje. Danas su kupatila sve većeg obima, odnosno, menja se  značaj i pozicija ove prostorije u domu.

Sve više su danas popularne restauracije kupatila i prepravke projekta. Mnogi ljudi ruše zidove da bi stvorili otvoreniji dizajn, dodali prostor, funkcije i luksuz. Kada želite da date kupatilu udoban i luksuzan ambijent, sistemi podnog grejanja su odličan način da se to uradi.

Prethodni tekstOdržavanje konstruisanih (višeslojnih) podova
Sledeći tekstTarafleks – #1 pod za unutrašnje terene