Tikkurila donirala boje za oslikavanje šabačkog parka

Kompanija Tikkurila, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, donirala je akrilne boje za beton potrebne za oslikavanje šabačkog skejt parka, koji se realizuje u okviru drugog po redu događaja „Naopako matine“. Na ovaj način ova kompanija je ,još jednom, želela da pomogne mladima i zajednici u kojoj posluje, a približivanjem sporta i umetnosti, deci i omladini pokazuju koliko boje čine život lepšim.

Postulat naše kompanije je saznanje i svest o tome koliko nam boje menjaju vizuru
Foto: www.tikkurila.rs

Posvećenost kulturi kroz podržavanje umetničkih i kulturnih manifestacija, stavlja Tikkurilu u red onih koju predvode mladi, uspešni kadrovi koji svoju profesionalnu orijentaciju brižljivo grade na istim temeljima koji krase umetnički izraz stvaraoca, a to su obrazovanje, posvećenost i kvalitet. Postulat ove kompanije je, kako kažu, saznanje i svest o tome koliko nam boje menjaju vizuru, a njihova prisutnost se može uporediti jedino umetničkim doživljajem koji nam je donet kroz igru, pokret, reč ili sliku.

Sa istorijom koja traje još od 1862. godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza
Foto: www.tikkurila.rs

Tikkurila, kao društveno odgovorna kompanija, trudi se da pomaže mladima kroz podršku projekata, ali i pružanje praktičnih obuka i edukacija. „Učestvovali smo kao donator u kompletnom renoviranju odeljenja neurohirurgije u okviru Kliničkog centra Srbije, donirali boje i premaze potrebne za obnavljanje Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Veternika, donirali hranu Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Beogradu, donirali boje i materijal potreban za sređivanje šabačkog parka, što je samo deo pomoći koju ćemo nastaviti da pružamo širom Srbije“, kažu u ovoj kompaniji.

Sa istorijom koja traje još od 1862. godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji, i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj, koja je na Balkanu prisutna od 2011. godine akvizicijom Zorka Color fabrike boja i lakova iz Šabca.

Tikkurila logoTIKKURILA doo ŠABAC
A. Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac, Srbija
T. +381 15 368 800
W.  www.tikkurila.rs