Linoleum. Podna obloga, koja će zadovoljiti potrebe cele vaše porodice

NESTAŠLUCI I IGRANJE DECE, KANDŽICE VAŠIH ČETVORONOGIH LJUBIMACA ILI SVAKODNEVNA ŽURBA U KUHINJI. PORODICA JE ŽIVI ORGANIZAM, A TO SA SOBOM NOSI I POVEĆANE ZAHTEVE NA PODNU OBLOGU KOJA SE NEĆE UNIŠTITI NAKON PAR GODINA PORODIČNOG OPTEREĆENJA. UKOLIKO TRAŽITE KVALITETNU I CENOM PRISTUPAČNU PODNU OBLOGU ZA VAŠE PORODIČNO KRALJEVSTVO ONDA POGLEDAJTE TRADICIONALNI LINO.

Ukoliko mislite da LINO nema šta da traži u modernom enterijeru onda grešite. Omiljenost ove podne obloge stalno raste a to pre svega zahvaljujući pristupačnoj ceni. U poređenju sa ostalim tipovima podnih obloga možete ga pribaviti po veoma zanimljivim cenama. Dobićete dobru i kvalitetnu podnu oblogu za ceo stan koja će vam služiti veoma dugo.

Široku ponudu ove tradicionalne podne obloge nudi češki proizvođač, kompanija Fatra. LINOLEUM Fatra je napravljen tako da opstoji u teškim uslovima kao što su škole i bolnice tako da ćete moći biti sigurni da ih tek tako nešto neće uništiti. Tako da roditelji sa decom mogu u potpunosti uživati u svojim igrama bez strepnje da će se pod oštetili ili politi. Među velike prednosti podnih obloga LINO se svrstava visoka otpornost protiv habanja. Na drugu stranu se možete osloniti na zdravstvenu ispravnost podne obloge.

Domaćice će sigurno oceniti jednostavno održavanje ove podne obloge – ne morate se plašiti da će prilikom čestog brisanja doći do oštećenja podne obloge kao što je to uobičajeno kod drvenih ili laminatnih podnih obloga. Za jednostavno otklanjanje uobičajenih fleka ili nečistoća se mogu upotrebiti uobičajena dostupna sredstva za čišćenje.

Ostale pogodnosti vinila u poređenju sa ostalim podnim oblogama su te da je podna obloga prijatna za gaženje i ima dobre toplotne karakteristike. Postavljanje podne obloge od PVC-a je takođe veoma jednostavno. Ukoliko ne volite monotoniju onda možete pustiti uzdu vašoj fantaziji i pojedine uzorke kombinovati i stvoriti tako zanimljivi izgled podne obloge tačno u skladu sa svojim predstavama. Deca će se sigurno u svojim sobama obradovati kombinacijama linoleuma u boji koje možete na primer stvoriti od pastel boja kolekcije DUAL.

Draun-3, Institut Banjica
Foto: Draun-3, Institut Banjica, ugradnja nove podne obloge
Draun-3, Institut Banjica, podna obloga nakon 10 godnia od ugradnje
Institut Banjica, podna obloga nakon 10 godnia od ugradnje

Fatra LINO će prijatno dopunjavati i moderan interijer bilo kakve druge prostorije. Preferirate li prirodne motive drveta? Ili radije volite modernu sivu u imitacijama kamena ili neutralnu bež boju? Kolekcije Fatra LINO su inspirisane aktualnim trendovima prilikom opremanja interijera i stalno se šire tako da je izbor dizajna stvarno širok.

Ka vrućim novitetima se svrstavaju dekori koji imitiraju tepih NFE COMFORT. Ljubitelji prirodnih uzoraka će sigurno biti zainteresovani za linoleume koji kopiraju mermer ili kamen i koje ćete naći u kolekciji NFE GRIT. Klasikom i pobednikom kod klijenata je takođe dekor drveta tako da su ponudu ovih dezena proizvođači još proširili. Možete ih naći u kolekcijama NFE WOOD i STYL i to je dobra varijanta za sve koji žele da se opkole drvenom podnom oblogom ali istovremeno traže otporan i veoma jednostavan materijal za održavanje.

LINO na podovima u Evropskim domaćinstvima leži već više od 60 godina ali tek novi trendovi u njegovoj proizvodnji od njega prave pod koji će zadovoljiti i one najvažnije članove vašeg domaćinstva.

Više informacija i katalog kolekcija i uzoraka možete naći na internet stranicama kompanije Fatra www.fatrafloor.cz/en.

DRAUN-3 d.o.o.
Kosovska 17/VII, 11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 322 87 46
Fax: +381 11 322 54 63
info@draun.rs
www.draun.rs

Linoleum