TIKKURILA donirala boje za oslikavanje dvorišta OŠ „Jevrem Obrenović“

Kompanija Tikkurila, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, donirala je OŠ „Jevrem Obrenović“ u Šabcu akrilne boje za beton potrebne za oslikavanje igrica za decu u dvorištu škole, kao što su školica, ne ljuti se čoveče, tablica množenja, planetarijum, kocka, zmijica i druge.

Tikkurila, kao društveno odgovorna kompanija, trudi se da pomaže mladima kroz podršku projekata
Foto: www.tikkurila.rs

„Donacijom boja za oslikavanje igrica za decu, želimo da pokažemo koliko boje čine naš život lepšim i omogućimo deci da se zabavljaju i igraju. Nema veće radosti od one kada vidite decu koja se raduju i igraju, jer samo srećna deca postaju i srećni i zadovoljni ljudi. I zato ćemo uvek pomagati svuda gde je potrebno da se unaprede uslovi za kvalitetno odrastanje i obrazovanje naših najmlađih sugrađana“, izjavila je Gorica Jević, direktor marketinga kompanije Tikkurila.

Tikkurila donirala akrilne boje osnovnoj školi u Šapcu
Tikkurila donirala akrilne boje osnovnoj školi u Šapcu

Tikkurila, kao društveno odgovorna kompanija, trudi se da pomaže mladima kroz podršku projekata, ali i pružanje praktičnih obuka i edukacija. Učestvovali smo kao donator u kompletnom renoviranju odeljenja neurohirurgije u okviru Kliničkog centra Srbije, donirali boje i premaze potrebne za obnavljanje Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Veternika, donirali hranu Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Beogradu, donirali boje i materijal potreban za sređivanje šabačkog parka, donirali boje i materijal potreban za sređivanje OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” i Vrtića “Bajka” u Pančevu, što je samo deo pomoći koju ćemo nastaviti da pružamo širom Srbije.

Kompanija Tikkurila već dosta dugo pomaže institucije mladih
Kompanija Tikkurila već dosta dugo pomaže institucije mladih

O Tikkurili:
Sa istorijom koja traje još od 1862. godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji, i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj, koja je na Balkanu prisutna od 2011. godine. akvizicijom Zorka Color fabrike boja i lakova iz Šabca.

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com