Počinju pripreme za 45. Međunarodni sajam građevinarstva

Na 45. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE 2019, koji će biti održan od 17. do 20. aprila 2019. godine, brojni izlagači predstaviće sve segmente građevinske industrije. Na ovoj prestižnoj manifestaciji učestvovaće najuspešniji predstavnici iz svih oblasti građevinske delatnosti: istraživanja i projektovanja, visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje, izgradnje i održavanja objekata, građevinskih materijala, opremanja objekata.

Građevinarstvo i arhitektura večiti su izazov za usavršavanje i pomeranje granica u sferi savremenog življenja. U privredi Srbije građevinska industrija visoko je pozicionirana, a njen prosperitet reflektuje se na mnoge prateće proizvodne grane i oblasti.

Poslovno orjentisan, interaktivan i inovativan, Međunarodni sajam građevinarstva je idealan ambijent za plasiranje inovacija i savremenih rešenja, događaj koji posetiocima i privrednim subjektima omogućuje sagledavanje kompletne ponude i ostvarivanje kontakata, a predstavlja i mesto nepresušne inspiracije za nove projekte. Uz takav koncept učesnici imaju mogućnost da osvajaju nova tržišta u oblasti građevinske delatnosti.

Moderno građevinarstvo podrazumeva brigu o prirodi, životnoj sredini i okruženju, uspostavlja kriterijume koji podrazumevaju održivu izgradnju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost, racionalno korišćenje resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi. Zbog toga nove investicije i tehnološke inovacije, vezane za svaki od ovih aspekata, kao i usavršeni materijali i procesi koje plasiraju građevinski stručnjaci – privlače veliki broj posetilaca zainteresovanih za komercijalnu i stambenu izgradnju.

Sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu tradicionalno je najbolji pokazatelj aktuelnog privrednog trenutka i dometa svojih učesnika. Svakako, reč je o najvećoj manifestaciji iz oblasti građevinarstva u regionu jugoistočne Evrope.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs