Stirotermal – 15 godina tradicije

FRAGMAT S je postala vodeća fabrika na području hidro i termo izolacija kao i sistema za podno grejanje. Proizvodnja ploča za podno grejanje od ove godine i u Srbiji. Danas program podnog grejanja Fragmat S d.o.o. iz Srbije može da ponudi ploče za podno grejanje iz vlastite proizvodnje.

Budući da želimo tržištu ponuditi sve što je potrebno za izvođenje sastava podnog grejanja, u prodajni program smo, takođe, uključili i sve ostale komponente. Predstavljamo Vam dve vrste ploča za podno grejanje koje se proizvode u Fragmat S – Šid.

FRAGMAT S ploče za podno grejanje
FRAGMAT S ploče za podno grejanje

STIROTERMAL BASIC

Stirotermal Basic ploča za podno grejanje - Fragmat S d.o.o.
Stirotermal Basic ploča za podno grejanje – Fragmat S d.o.o.

Stirotermal Basic je ploča, izrađena od tvđeg stiropora i vakumski presvučena s plavom polietilenskom folijom. Pogodna je za ugradnju ispod cementnog estriha, s dozvoljenim ravnomernim opterećenjem poda do 2.000 kg/m2. Dimenzije ovih ploča dolaze u dve debljine izolacije: 15 i 30 mm. Toplotna provodljivost ploče je λD: 0,035 W/m.K

STIROTERMAL SILENT REFLECT

Stirotermal Silent Reflect ploče za podno grejanje - Fragmat S d.o.o.
Stirotermal Silent Reflect ploče za podno grejanje – Fragmat S d.o.o.

Stirotermal Silent Reflect je ploča, koja osim odgovarajuće toplotne izolacije pruža i izolaciju protiv udarnog zvuka, čiju jačinu smanjuje za 26 dB. Izrađena je od elastificiranog stiropora i vakumski presvučena sa srebrnom metaliziranom folijom. Prikladna je za ugradnju ispod cementnih estriha, u stambenim i poslovnim prostorima, gde se traži izolacija od udarnog zvuka. Toplotna provodljivost ploče je λD: 0,038 W/m.K

Obe vrste ploča imaju čepove osmerokutnog i konusnog oblika, koji osiguravaju jednostavnu ugradnju cevi promera od 16 do 20 mm, na razmaku najmanje 7,5 cm, a specijalni oblik rubova omogućava njihovo čvrsto spajanje.

 

 

Fragmat S logo

FRAGMAT S d.o.o.
Branka Erića 7, 22240 Šid
T. +381 22 710 666
M. +381 62 8026 889
Distributivni centar
Surčinska 11f, 11000 Beograd
T: +381 11 2260 129
office@fragmat.rs
www.fragmat.eu