Logika UltaTOUCH reciklirane pamučne izolacije

Napravljena od pamučnih vlakana ekshumiranih iz džinsa i drugih tekstila, UltraTOUCH izolacija nudi odlične toplotne i akustične performanse jer ne sadrži fiberglas, ne izazva svrab ili iritaciju kože prilikom instalacije.


UltraTOUCH pamučna izolacija je napravljena da se koristi između nitni na unutrašnjim ili spoljašnjim zidovima i plafonima. Napravljena je od visokokvalitetnih prirodnih vlakana.
Ova vlakna sadrže svojstvene kvalitete koji obezbjeđuju izuzetno efikasnu apsorpciju zvuka i bolje termičke performanse. UltraTOUCH je bezbedan za vas i okolinu.

Pošto se većina toplote gubi kroz krov jedne zgrade, bira se izolacija sa maksimalnom toplotnom provodljivošću. Idealna je za stambene i komercijalne potrebe. UltraTOUCH je imenovan kao jedan od sto najboljih proizvoda u 2006.oj godini od strane arhitektonskog magazina.

Pamučna ultratouch izolacija

UltraTOUCH izolacija je postigla uspeh kombinacijom 35 godina iskustva i revolucionarnog patentiranog proizvodnog procesa kojim je stvoren superioran i bezbedan proizvod. UltraTOUCH je testiran na vatru i dim, otporan na gljive i koroziju. UltraTOUCH izolacije sadrži 80 odsto recikliranih prirodnih vlakana što ga čini idealnim izborom za svakoga ko želi da koristi kvalitetan održiv građevinski materijal.

Karakterisitike UltraTOUCH izolacije

UltraTOUCH ne svrbi i lak je za rukovanje. Proizvodi se u velikim širinama kako bi osigurao čvrstinu trenja. UltraTOUCH je patentirana tehnologija izrade koja stvara trodimenzionalnu infrastrukturu koja izoluje i kontroliše zvučne talase. Ova izolacija nudi izuzetno visok koeficijent redukcije buke, tako da efikasno smanjuje  prenos zvuka vazduhom, uključujući saobraćaj, avione, radio, televiziju i razgovor. UltraTOUCH ne sadrži štetne čestice u vazduhu čime se eliminišu zdravstveni problem.   

Detalj pamučne utratouch izolacije

Sadrži inhibitore gljivica koje se aktivno odupiru plesni, gljivicama i bakterijama. UltraTOUCH izolacija se sastoji od prirodnih teksas i pamučnih vlakana koja su 100 odsto reciklirana. UltraTOUCH zahteva minimalnu količinu energije za proizvodnju. Očuvava energiju okoline i smanjuje zagađenje u odnosu na druge vrste tradicionalnih izolacija.