Swiss Krono podne obloge i podno grejanje – Dobitna kombinacija

Priuštite sebi i svojim najdražima najbolji dom, stvorite sebi prijatnu oazu sa Swiss Krono laminatom i kompozitnim parketom.

Kao svetski lider na tržištu drvnih prerađevina SWISS KRONO laminati se izdvajaju po trajnosti, najboljim izradama struktura i širokoj paleti dezena, o čemu svedoče mnoga priznanja.

Swiss Krono laminati se lako postavljaju i vrlo brzo ćete imati utisak da je vaš pod urađen iz jednog dela. Ukoliko prstima pređete preko površine dobićete osećaj da dodirujete fino obrađeno prirodno drvo.

kompozitni parket
Foto: MV.Selection doo / Grand Selection Origin – kompozitni parket

Swiss Krono kompozitni parket važi za kvalitetniju opciju laminata koji je na tržištu Srbije prisutan od 2017. godine zahvaljujući kompaniji MV Selection iz Beograda. Zbog visokog procenta drveta u svom sastavu, kao i prirodnih materijala, kompozitni parket vašem domu pruža veliku udobnost i toplinu.

Ono što je velika prednost za Swiss Krono laminate i kompozitni parket jeste činjenica da mogu da se postavljaju na podno grejanje. Postavljanje Swiss Krono podnih obloga je dozvoljeno pod uslovom da se sistem grejanja koristi ispod celog poda. Debljina nadograđenog poda preko grejnih elemenata treba da bude oko 2 cm. Zbog suvoće poda u grejnoj sezoni, od ključne je važnosti da se pod pravilno postavi.

laminat
Foto: MV Selection / Klasa otpornosti laminata

Swiss Krono podovi omogućavaju prodor i rasipanje toplote, ali se ipak mora zaštititi pod. Ono što je najvažnije, jeste da zadržite temperaturu ispod maksimalne tačke. Temperatura poda ne bi trebalo da prelazi 27 °C. Tokom grejne sezone preporučuje se temperatura oko 20-22 °C sa nivoom vlage 50-70%. Osnovna pravila ugradnje podnih ploča su ista kao ugradnja bez podnog grejanja.

kompozitni parket
Foto: MV.Selection doo / Grand Selection Origin – kompozitni parket

Ukoliko u vašem domu već imate podno grejanje, ali biste menjali podnu oblogu, naši stručnjaci savetuju da grejanje treba isključiti najmanje 2 dana pre instalacije laminata. Temperatura vazduha tokom instalacije treba da se kreće oko 18-22 °C. Nakon ugradnje, grejanje treba pokretati postepeno, 5 °C dnevno, dok se ne postigne maksimalna temperatura. Ovo pravilo treba ponoviti svaki put pre početka grejne sezone.

Prodaja laminata i kompozitnog parketa – Beograd i šire

MV.Selection d.o.o.
Tadije Sondermajera 10, Exing Home 65
11070 Novi Beograd
011 630 8 555
066 630 8 555
info@mvselection.rs
www.mvselection.rs

Prethodni tekstStirotermal – 15 godina tradicije
Sledeći tekstSezona dekinga može da počne