Rubio® Monocoat Oil Plus 2C sada i sa GreenGuard Gold sertifikatom

Naučno je dokazano da proizvodi koji su dobili GreenGuard sertifikat ispunjavaju neke od najrigoroznijih svetskih standarda hemijskih emisija trećih strana. Ovo pomaže da se smanji zagađenje vazduha u zatvorenom prostoru i rizik od izlaganja hemikalijama, dok pomaže u stvaranju zdravijeg unutrašnjeg okruženja.

GreenGuard Gold certificate

Veoma smo ponosni što smo dobili zlatnu verziju GreenGuard oznake. Ovaj najviši mogući GreenGuard sertifikat još jednom potvrđuje našu EcoConscious priču. Pošto se sertifikat fokusira na VOC, ovo je još jedna potvrda da smo bez VOC. Zahvaljujući tome, Oil Plus 2C se može bezbedno koristiti za unutrašnje sredine. Pošto je Oil Plus 2C dobio GreenGuard Gold, ovo znači da je proizvod takođe bezbedan za škole i zdravstvene ustanove. Ovaj sertifikat je takođe koristan i važan za tržišta van SAD.

GreenGuard standardi sertifikacije su među najrigoroznijim na svetu, tako da možete biti sigurni da ovi sertifikovani proizvodi ispunjavaju svoje tvrdnje. Pribavljanje ovog sertifikata pokazuje da ovde zaista imamo proizvod vrhunskog kvaliteta.

Ostale prednosti GreenGuard Gold formule

Poboljšana formula omogućava manju potrošnju i bolje skladištenje stabilnost na visokim temperaturama. Štaviše, savršeno je moguće mešati oba formule jedna sa drugom, tako da se stare i nove serije mogu koristiti zajedno za projektima.

Rubio® Monocoat Oil Plus 2C
Rubio® Monocoat Oil Plus 2C primena / foto: Magic Floor d.o.o.

Imajte na umu: kao rezultat poboljšane formule, boja „Pure“ izgleda drugačije u konzervi ili boci. Različiti izgled je vidljiv samo jednom na pakovanju primenjena nema razlike u boji u odnosu na našu prethodnu verziju.

Skoro sva naša pakovanja Oil Plus 2C sada imaju oznaku GreenGuard Gold (osim uzoraka jer su premali). Da bismo bolje informisali kupce o ovom novom sertifikatu, napravili smo video sa objašnjenjem. YouTube video objašnjava zašto je ovaj sertifikat važan i pominje sve prednosti naše nove formule GreenGuard Gold ulja Plus 2C.

Ova inovacija je važna za sve strane koje cene održivost, a posebno je važna za sektor podnih obloga.

Nekoliko praktičnih detalja nije prikazano u video snimku, ali je dobro imati na umu:

  • Savršeno je moguće mešati i formule Eurofins Gold i GreenGuard Gold jedna sa drugom, tako da nije problem ako kupci još uvek imaju staru konzervu. Oni mogu samo da mešaju obe serije za svoje projekte.
  • Kao rezultat poboljšane formule, boja „Pure“ izgleda drugačije u konzervi ili bočici. Različiti izgled je vidljiv samo na pakovanju, kada se jednom nanese, nema razlike u boji u odnosu na našu trenutnu verziju.

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs