DRVOPRODEX d.o.o. – Proizvodnja masivnih seljačkih podova – VIDEO

Drvoprodex doo je porodična firma koja je osnovana 1992.godine. Na početku proizvodnja je bila bazirana na rezanu građu, a od 1999.godine firma se proširuje i počinje sa proizvodnjom parketa. Danas „Drvoprodex“ ima najnoviju liniju za proizvodnju parketa u regiji i jedan smo od najvećih proizvođača.

Od 2001. godine počinjemo proizvodnju masivnih seljačkih podova, a u skladu sa željama i zahtjevima naših kupaca radimo završnu obradu metodom uljenja, četkanja i starenja i tako ih isporučujemo kao gotov proizvod. 2009.godine počinjemo proizvodnju višeslojnih podova i parketa koji se uglavnom prodaju na za zapadnoevropskom tržištu, a koji su naročito pogodni za podno grijanje. Pored navedenog, posjedujemo i liniju za proizvodnju lamela i pogon za proizvodnju briketa. Danas imamo više od 100 zaposlenih.

Drvoprodex - Masivni pod, serija CountryDrvoprodex - Masivni pod, serija RustikDrvoprodex - Masivni pod, serija RustikDrvoprodex - Masivni pod, serija Selekt

Stalno ulaganje u savremene tehnologije, kao i kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih ključni su za izvrstan kvalitet naših proizvoda.

„Drvoprodex“ d.o.o. se kvalitetom svojih proizvoda pozicioniralo na tržištu kao izvozno orijentisano preduzeće. Više od 80% ukupne proizvodnje se izvozi u zemlje Evropske unije I to u: Njemačku, Italiju, Švedsku, Francusku, Austriju, te u zemlje bivše Jugoslavije. Konstantan rast prodaje i uspješan plasman naših proizvoda na inostranom tržištu samo potvrđuje ispravnost pristupa na kom se bazira naše poslovanje. Ključ našeg uspjeha je zadovoljstvo kupaca. Kroz mogućnost izbora iz širokog spektra naših proizvoda Vaš dom će biti zdravo okruženje u harmoniji sa prirodom.

Masivni podovi

Pod od punog drveta takozvani seljački pod napravljen je od drvenih dasaka, koje mogu biti u svojoj prirodnoj boji ili bojene različitim uljima za drvo.

Viseslojni podovi

Višeslojni podovi koji svojom dimenzijom očarava svakoga ko se nađe ispred takvog diva.

Parketi

Spoj tradicije i kvaliteta. Već duži niz godina prisutnost drveta kao proizvoda koji nam priroda daruje čini smisao i način života.

Obrade

Radimo obrade podnih obloga kao sto su završne obrade uljenje, četkanje, antik udarano, površinske obrade, brušeno, četkano, uljeno, dimljeno.

www.drvoprodex.com

Karanovac 3 | 78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina | Republika Srpska

T. +387 (0) 51 427 465 | T. +387 (0) 51 427 485
T. +387 (0) 51 426 050 | F. +387 (0) 51 426 051

drvoprodex@blic.net
www.drvoprodex.com

Prethodni tekstKada igra pređe u realnost – Parket od puzli
Sledeći tekstJBA d.o.o. – Karakteristike drveta – TEAK