RUGX dizajnerski tepisi – Sami kreirajte svoj tepih

RUGX dizajnerski tepisi nude neograničene kreativne mogućnosti i slobodu za kreiranje enterijera sa maksimalnom privlačnošću. Istaknite se divljim šarama ili izrazite svoj karakter osnovnom elegancijom. Ako želite da vaš pod izražava maksimalnu slobodu i individualnu raznolikost, RUGX ima rešenje za vas.

OBJECT CARPET i MODULARNI PODOVI predstavljaju još više slobode u dizajnu tepiha. Živopisni tepisi, baršunasti kroj, trendi šare u suptilnim nijansama ili upadljivim mešavinama boja i veštim kombinacijama – RUGX tepisi fasciniraju u svim aspektima i oblicima: okrugli, eliptični, kvadratni – ili vaš sopstveni dizajn ili šeme boja?

Mogućnosti su beskonačne – više od 1200 smelih, fino usklađenih boja i uzbudljivih tekstura, individualne veliči- ne, krojevi i kreacije po meri pretvaraju popularne klasike u jedinstvene dizajnerske elemente Vašeg enterijera.

MOODY i EDDY, na primer, lako će kreirati odlično raspoloženje u prostoriji. Tepih MOODY ističe se finim, visokokvalitetnim vlaknima i nenaglašenom lucidnošću. U šest prirodnih boja sa blago prelivnim efektima, dodaje suptilne akcente svakoj prostoriji. Svojim prepoznatljivim izgledom i posebno mekom teksturom stvara luksuznu i ugodnu atmosferu u enterijeru. EDDY takođe odiše dobrim raspoloženjem. Tepih sa visokim florom ima visoku gustinu mekih, vrhunskih vlakana i boja u suptilnim zemljanim nijansama, koje stvaraju jedinstven i udoban ambijent koji je divno mazljiv. Stilovi POODLE, SILKY SEAL, SMOOZY i RUGXSTYLE takođe imaju baršunaste površine kreirane za ugodne trenutke.

Bordure RUGX tepiha su raznovrsne kao i varijante i boje samih tepiha. Bilo da je bordura direktno završena, oivičena kožnim trakama, u izgledu antilop sa pamučnim obrubom ili sa petljama – vaša lična želja je sve što je važno. Na primer, trendi trake sa resama posebno privlače poglede. Novi VIEW BOOK RUGX pruža jasan pregled svih mogućih opcija a u online konfiguratoru možete veoma lako napraviti svoj dizajn. Svaki RUGX se generalno proizvodi u roku od 4-8 nedelja nakon prijema porudžbine.

RUGX dizajnerski tepisi
Novi VIEW BOOK RUGX pruža jasan pregled svih mogućih opcija / foto: Modularni podovi d.o.o.

RUGX tepisi igraju svoju ulogu u stvaranju zdravog ambijenta u enterijeru. Štaviše, oni merljivo smanjuju sadržaj prašine i čestica u prostoriji i nagrađeni su nemačkim standardom „Plavi anđeo“, a takođe su i sertifikovani od strane renomiranog TÜV. Održivost i zaštita životne sredine se takođe uzima u obzir: u celoj kolekciji RUGX, preko 70% proizvoda je napravljeno od recikliranog ECONYL® vlakna.

Stabilne forme i otvorene površine, otporne na klizanje, smanjuju buku, povećavaju toplotu i ispunjavaju najviše zahteve u skladu sa „Made in Germany“ kvalitetom. Nagrada „GOOD DESIGN Award 2021“ istakla je kolekciju „OBJEKT CARPET x Ippolito Fleitz Group“. Ovde su stručnost vrhunskog proizvođača tepiha i prestižnog dizajnerskog studija za arhitekturu identiteta spojili svoje kvalitete. Ugledni stručni žiri pohvalio je varijabilnost i strukturalnu raznovrsnost tepiha. Takođe je pohvaljena svestranost i ekološki održiva proizvodnja, koja je zaštitni znak svih OBJECT CARPET proizvoda.

Kompanija MODULARNI PODOVI u skladu sa svojom filozofijom slobode u kreativnosti pri dizajniranju enterijera ponosno predstavlja RUGX tepihe koji omogućavaju kombinovanje različitih oblika, dimenzija, tekstura i boja kako bi se dobio potpuno jedinstven i personalizovan enterijer sa ličnim pečatom arhitekte ili krajnjeg klijenta.

Modularni podovi logo

MODULARNI PODOVI d.o.o.
Nikole Dobrovića 12/15
11077 Beograd – Novi Beograd

SHOWROOM Beograd
YUBC Bulevar Mihajla Pupina 10g, lokal v.p.62
11070 Novi Beograd
+381 65 8557 025
+381 65 8557 920

SHOWROOM Novi Sad
Smart Concept, Futoška 59, 21000 Novi Sad
+381 65 8557 920
+381 65 8557 025
+381 65 8557 300

www.modularnipodovi.com
office@modularnipodovi.com

Prethodni tekstRubio® Monocoat Oil Plus 2C sada i sa GreenGuard Gold sertifikatom
Sledeći tekstprojekat: Rekonstrukcija stare fabrike tekstila „beko”