Rotirajuće pločice – kreirajte sopstveni dizajn poda

Napravite sopstveni dezen poda, od savršeno simetričnog i geometrijskog oblika, pa do haotičnog oblika lavirinta. Heksagonalna i jednostavna ploče sa dva polukruga čini osnovu za parkatično, neograničeni broj varijacija dizajna.

Dsignio, u saradnji sa Peronda Group-om, napravio je hidraulične pločice, koje su vodeće u trendu geometrijskih oblika pločica na tržištu. Keramičke podne pločice inspirisane su heksagonalnim kristalnim oblicima.

Fleksibilne pločice
Slika 2 – Fleksibilne pločice

“Role play” pločice

Zahvaljujući dizajnu studia Dsignio, tzv. “role play” pločice mogu biti upotrebljene za kreiranje dizajna različitih boja, od sive i plave pa do naglašene bele.

Kao što samo ime sugeriše, geometrijski oblici keramičkih pločica dizajnirani su u cilju obezbeđivanja višestrukih spektara gotovih rešenja, koja bi pomogla kupcima u prilagođavanju prostora svojim ličnim željama.

Rotirajuče pločice u vašem domu
Slika 3 – Rotirajuče pločice u vašem domu

Kolekcija modularnih podnih pločica će se lepo uklopiti u vintage stil ili inovativniji, pružajući beskrajne mogućnosti korisnicima.

Dizajnirane u jednom komadu, pločice su obezbeđene rotirajućim priključkom pomoću kojeg se mogu staviti u drugačije položaje. “Role play” pločice daju svakoj kući i sobi sopstveni identitet i jedinstvenost.

Umetnost “role play” pločica

Pogodne u svakom okruženju, ove pločice imaju veliku kreativnu komponentu koja lako može da stimuliše emocije. Dostupne u raznim živopisnim bojama, pločice daju svima šansu da pronađu malog umetnika u sebi i ispolje svoju kreativnost.

Slagalica od rotirajućih pločica
Slika 4 – Slagalica od rotirajućih pločica

Pločice možete složiti kao slagalicu, u neku abstraktnu ili željenu sliku. Mogućnosti su neograničene, proizvode novi svet senzacije, a uz razičite boje pločica, pod se lako prilagođava stilu prostorije i stvara potpuno novi doživljaj.

Zato, zarotirajte ih i krenite u ispunjene svoje mašte!